Újabban divatba jött a váll alá érő, barna, sima (vasalt sima) haj, a futócipő (airforce, vagy valami ilyesmi. ), és a márványos farmer a lányok körébenkörében. Három lányból átlagosan kettő ilyet hord. Csak nekem tetszik?
Nekem ezek közül egyedül az edzőcipővel van bajom, mert sztem az ilyen böhöm edzőcipők nem utcára valók, és gyakran egyáltalán nem illik a csajok műgonddal összeállított többi szereléséhez (sőt, a leggázabb az, amikor ezt tudatosan csinálják, hogy elhitessék a pasikkal, hogy jaj, hát én nem vagyok ám tipikus csaaaaj, hát látod, hogy hozzá nem illő edzőcipőt vettem ám feeeel... pedig dehogynem). A vasalt barna haj meg a márványos farmer sztem jó.
Az már nem tetszik, amikor látom vkin, hogy csak a divat érdekli, és nincs önálló személyisége, és kb. úgy változtatja a stílusát, ahogy a kedvenc amerikai celebje.
Akik még nem találkoztak ilyennel: szerencsétek van, én szinte csak ilyet látok :D
Komolyan képesek ezt hordani csak mert az a divat? Az sem zavarja őket,hogy a "kiválasztott" (minden üzletben lehet kapni hasonlókat) darabok nem állnak jól nekik, arról nem is beszélve, hogy hasonló öltözködésűek járkálnak fel-alá?
13-as, ez a papagáj hatás~
És a másik csoda amiről a véleményetkre lennék kiváncsi: fehér póló alá szines melltartó? Csak szerintem közönséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!