Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, ti az alacsonyabb vagy...

Fiúk, ti az alacsonyabb vagy a magasabb lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés

A magas fiúknak is alacsony barátnöjük van.

A kicsi lányok aranyosak, míg a 168-172 közöttiek, mint én, már túl magasak. Vagy nem? Pontosan 168-9 vagyok és 17 éves.

2015. máj. 9. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De hogy lennél már magas? Nem értem:D

Magas lányok 178-180-tól kezdődnek és nem 170-től. Teljesen átlagos magasságod van.

Mondom sok lány gyilkolna ha ilyen magas lehetne. Olyan magassarkút vehetsz fel amilyet akarsz. Van aki 175-178 és nem vehet fel 10 centis magassarkút mert hogy milyen magas lenne.

Szóval örülj a magasságodnak:) Ha 160 centis lennél akkor az lenne a baj hogy mégis hogy tudnál magadnak találni egy 180-190-es pasit meg hogy mégis hogy néznétek ki együtt:)

2015. máj. 9. 18:25
 12/16 A kérdező kommentje:

igazatok van :)

néha rám jön ez a hülye elégedetlenkedés...

köszi mindenkinek, ment a zöld kéz :)

2015. máj. 9. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudjuk hogy igazunk van azért válaszolunk jól:)
2015. máj. 9. 21:15
 14/16 A kérdező kommentje:
de legalább nem arrogánsan vagy provokatívan, így én is hamar megbarátkoztam az igazsággal :D
2015. máj. 9. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha arrogánsan közölném jobb lenne?:)

,,Már pedig normális magasságod van és kész, fogd már fel''

Vagy ez azért nagyon gáz?:D

2015. máj. 9. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 170 centis lány vagyok, és alacsonynak érzem magam. :D Jó lenne még nőni egy 4-5 centit..

Egyébként szerintem a legtöbb fiúnak ezzel a magassággal nincs semmi problémája. A környezetemben is úgy vettem észre, hogy a velem egyforma magas vagy nálam magasabb lányoknak ugyanúgy van barátjuk, mint a nálam alacsonyabbaknak.

2015. máj. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!