Fiúk, ti az alacsonyabb vagy a magasabb lányokat szeretitek?
A magas fiúknak is alacsony barátnöjük van.
A kicsi lányok aranyosak, míg a 168-172 közöttiek, mint én, már túl magasak. Vagy nem? Pontosan 168-9 vagyok és 17 éves.

De hogy lennél már magas? Nem értem:D
Magas lányok 178-180-tól kezdődnek és nem 170-től. Teljesen átlagos magasságod van.
Mondom sok lány gyilkolna ha ilyen magas lehetne. Olyan magassarkút vehetsz fel amilyet akarsz. Van aki 175-178 és nem vehet fel 10 centis magassarkút mert hogy milyen magas lenne.
Szóval örülj a magasságodnak:) Ha 160 centis lennél akkor az lenne a baj hogy mégis hogy tudnál magadnak találni egy 180-190-es pasit meg hogy mégis hogy néznétek ki együtt:)
igazatok van :)
néha rám jön ez a hülye elégedetlenkedés...
köszi mindenkinek, ment a zöld kéz :)

Ha arrogánsan közölném jobb lenne?:)
,,Már pedig normális magasságod van és kész, fogd már fel''
Vagy ez azért nagyon gáz?:D

Én 170 centis lány vagyok, és alacsonynak érzem magam. :D Jó lenne még nőni egy 4-5 centit..
Egyébként szerintem a legtöbb fiúnak ezzel a magassággal nincs semmi problémája. A környezetemben is úgy vettem észre, hogy a velem egyforma magas vagy nálam magasabb lányoknak ugyanúgy van barátjuk, mint a nálam alacsonyabbaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!