Kívánatos? Fiúk nektek bejön? Mennyire szexis, ha valaki ilyen, és nem nádszálkarcsú? Link
Szerintetek szexis ez a csaj?mellesleg modell. Testére értem...hasonló az enyém is asszem...
Nem csúnya egyáltalán, de nekem egy kicsit sok.
Van egy teltebb színésznő, aki viszont nagyon tetszik:Jennifer Tilly
Személy szerint azt mondom, nem szexis egyáltalán. Bár ha modell, akkor biztosan látnak benne valamit...
24/F
én annyit mondok hogy agykontrolozz :)olvass utána, hidd el segít :)
amúgy meg,szép alakja van de én nagyon személyiség függő vagyok szóval ha miss hungary-t és ezt a nőt megismerem akkor tuti hogy azt választom aki okosabb és megnyerőbb személyiség :))
Szerintem ez még nagyjából oké, tetszik.:)
24f
hát az az "örökké 40 kg leszek" csajszi csak hencegni akart valahol az alakjával, (62 derék, 98 mell), most végre megoszthatta. ...
Azt hozzátenném, hogy nem mindenki fogy simán, van akinek hamar meglátszik bőrén, mellén, és inkább nem lesz csont, hogy ne lógjon több bőre.
Szerintem jól néz ki sőt, nagyon sok férfi ismerősömnek is bejön az ilyen alak, én is így nézek ki pedig voltam 50kg és 175 cm vagyok. Most van rajtam egy kis felesleg de sokkal jobban is érzem magam és sokkal nőiesebb vagyok, megjegyzem nagyon széles a csípőm és a vállam (genetika) amikor 50kg voltam nem votl lábam a nadrágokban sem fenekem de a csípőm széles volt ezért kelett bővem naci és így írtó hülyén néztem ki most ideális az alakom és a párom is így szeret. Nem mindenkinek áll jó hogy ha csont meg bőr de fordítva sem.
Persze azért vigyázok hogy tartsam ezt a súlyt és szoktam tornázni hogy formáljam magamat.
22/L
én is lány vagyok
szerintem is pont így jó ahogy van..
én sem vagyok teljesen vékony van egy kis hasam, de megvagyok elégedve magammal..
a többihez meg csak annyit h
elég unalmas lenne ha mindenki full vékony lenne, megvonna magától mindent stb., nem hordhat mindenki XXS-es ruhákat, lehet h aki egy kicsit duci az megvan magával elégedve, és mi az h valaki jobban nézne ki -10kg-val?! mért ki az aki jól néz ki egy hatalmas sörhassal?:S már nem azért.. nyilván mindenki szexisebben néz ki ha szexi lapos hasa van.. ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!