Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kívánatos? Fiúk nektek bejön?...

Kívánatos? Fiúk nektek bejön? Mennyire szexis, ha valaki ilyen, és nem nádszálkarcsú? Link

Figyelt kérdés

Szerintetek szexis ez a csaj?mellesleg modell. Testére értem...hasonló az enyém is asszem...

[link]

2010. febr. 22. 22:07
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket!!!kicsit talán kezdem jobban érezni magam, mert egyébként nem sok önbizalmam van...:S...ha lehetne, kort és nemet írjatok majd lécci!köszike!
2010. febr. 22. 22:25
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

Genetikai adottságok nyilván nem is léteznek!Bírom az okos szövegeket,amelyek főként vékony lányok szájából hangzanak el.Nem,nem vagyok egy zsírdisznó egyáltalán,de ne bélyegezzünk már meg mindenkit,aki nem olyan,mint mi!Le kéne szokni az okoskodásról,meg az észosztásról,ugyanis nem láthatunk bele senki életébe,ki miért ilyen!Igen,van,aki le tudna fogyni,de van,akinek kínszenvedés még pár kilótól is megszabadulni!Ha én 40 kilós lennék,lehet,hogy könnyen pofáznék egy 90 kilósnak!

Amúgy szerintem ez a nő kicsit duci.Ha megtehetné,akkor jobban nézne ki 5-6 kiló leadásával!

U.I.: nem,nem vagyok 100 kilós hájas állat,csak 53 kiló,mielőtt valaki jönne az ilyen ótvar szöveggel!

23/L

2010. febr. 22. 22:27
 13/32 anonim ***** válasza:
35%
ok, könnyebb arra ösztönözni az embereket, hogy jó hájasnak lenni és ha olyan nehéz munka, akkor neki se fogjon a fogyókúrának. nekem 8..mert tudom, hogy 40éves koromban sem leszek egy tehén, mert odafigyelek arra, hogy nőies, ne pedig disznós legyek. Ja, mielőtt bárki megkérdezni: szinte mindig eszek, néha még éjszaka is..de le is tornázom...aki pedig úgy gondolja, hogy elöl deszka hátul léc vagyok, annak sincs igaza...62-es derekamhoz 98-as mellbőségem van...de szinte 100%ig biztos vagyok benne, hogyha elindulnék a hízás útján..tennék ellene!Ez az igényesség!
2010. febr. 22. 22:31
 14/32 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: hol, a feltett kérdésemre a válasz???
2010. febr. 22. 22:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok,két gyerek után milyen lesz az alakod,és akkor is ennyire kardoskodsz-e majd a véleményed mellett!

Nem azt mondtam,hogy mindenki legyen mangalica,és ne tornázzon,meg diétázzon,de ettől függetlenül elítélni sem kéne azt ,aki nem olyan,mint Te!Mivel,mint mindannyian tudjuk,nem vagyunk egyformák,így az adottságaink sem hasonlóak!

Külön érdekesség például,hogy egy magas,vékony lány lehet nagyképű,ihat,cigarettázhat,lehet lópokróc modora,akkor is népszerűbb lesz,mint egy normális,kedves lány,aki nem 45 kiló.Én ezt tartom igazságtalannak!Én ugyanis nem a kinézetük alapján ítélem meg az embereket,hanem hogy mit raknak le az asztalra,és mennyire értékesek!Lehet,hogy én vagyok a furcsa,ki tudja...

2010. febr. 22. 22:37
 16/32 anonim ***** válasza:
57%
A kérdésre már válaszoltam,szerintem kicsit duci a nő.A véleményemtől függetlenül így gondolom.
2010. febr. 22. 22:40
 17/32 A kérdező kommentje:
bocsi akkor,csak nem tudom melyik válaszokat írja ugyan az a személy!még1X bocsi!
2010. febr. 22. 22:42
 18/32 A kérdező kommentje:
amúgy 20 éves vok...így is jó???kívánatos tudok lenni szerintetek?
2010. febr. 22. 22:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ma 22:27 voltam,semmi gond. :-) Bocs az OFF-ért,csak kiállok azokért általában,akiket úgymond elítélnek azok,akiknek nincs hasonló gondjuk,így nem tudják,miről beszélnek.
2010. febr. 22. 22:44
 20/32 anonim válasza:
92%
Ez ám az igazi nő! Egyszer sikerült összejönnöm egy hasonló lánnyal fél évre. Iszonyatosan szerettem vele tudjátokmitcsinálni :) Szóval azóta csak a hasonlóakat keresem. 22/f
2010. febr. 22. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!