Csúnyák a lábaim? (Képpel)
Figyelt kérdés
nemmerek szoknyát hordani mert semmi izom nincs rajta:S:(
köszi a válaszokat előre:)
15/L
2010. febr. 22. 21:52
11/67 anonim válasza:
sztem szépek...és vegyél fel egy szoknyát és gyere el velem hintázni. ;D
12/67 anonim válasza:
hohóó merre is laksz?:D amúgy elnézegetném őket egy darabig :D és egy nő lába ne is izmos legyen hanem inkább csak csinos nőies :) szerintem semmi gond nincs velük de attól azzal a szoknyával várj addig amíg nem lessz melegebb :D
13/67 anonim válasza:
kicsit elefánttérded van, de hordj tűsarkút(mindenhova!), az nagyon szépen formálja és nőiessé teszi a lábat.23/L
14/67 anonim válasza:
Ilyen lábakkal én is félnék felvenni szoknyát...mivel nem győzném levakarni a hapsikat:D
15/67 anonim válasza:
Tényleg ne szeresd olyan csúnyák ajj anyám...(Értsd ironikusan:)
Szoknyát venni? Nyugodtan nézd meg magad: szexi has popó combok éppen elég vastag vádlik.
Mi kell még?
Ha több izom lenne akkor már inkább valami birkózó lábaid lennének.
Amúgy csinos vagy így remélem elég megerősítést kaptál ahhoz ,hogy merj felvenni szoknyát.
Hogyha még most sem akkor menj el nézz ki párat utána az öltözőfülkének a tükrében döntsd el ,hogy mennyire áll jól kérd ki az ott lézengő pasik véleményét.
16/67 anonim válasza:
inge szép láabad van,de írhatunk mi ide akármit mert olyan vagy amilyennek érzed magad.Szóval ha te nem vagy megélégedve a lábaiddal és ha szoknyát hordasz akkor látni lehet majd rajtad h nem érzed magad jól a szoknyában:-) de csak akkro húzd fel ha már melegebb lesz és nincs vele baj szép ez:)
17/67 anonim válasza:
egy kis vádli híja van még, de amúgy nagyon bejön.
18/67 anonim válasza:
Az nagy probléma, ha én a fenekét néztem elsőre véletlenül? :$ Az jelent meg a monitor közepén, azért lehet !
9/F
19/67 anonim válasza:
Szerintem te is láthatod hogy semmi baj a lábaiddal, teljesen átlagosak, normálisak, szinte minden normál fiatal lánynak ilyen lába van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!