Szerintetek milyen vagyok külsőre és belsőre pár kép alapján?
Figyelt kérdés
Tehát mi az első benyomásotok rólam? 22 éves leszek pár napon belül.
2015. ápr. 28. 19:38
11/16 anonim válasza:
Hát elég szélsőséges lesz a megítélésem, ne haragudj. Az öltözködésed, alakod alapján egy 15 éves tininek tűnsz, ám ha meglátom az első arcos fotót, azt hiszem, 40 is elmúltál már.
12/16 anonim válasza:
Jól emlékszem, volt már? És ott is cigizett a csaj :) A gangos képet tutira láttam.
14/16 A kérdező kommentje:
Értem..
Köszönöm a véleményeket.
Sajnos nincs elég erőm, hogy letegyem a cigit.
Már feltettem nemrég ezt a kérdést pár képpel, de mivel Facebookos képeket csatoltam, utána valami probléma adódott és üres helyre vezettek a linkek.
De itt legalább pár új kép is van :)
2015. máj. 5. 12:59
15/16 anonim válasza:
Külsőre nem vagy egy különös szépség,de nincs veled baj.A belsődre nem tudok mit írni.Cigaretta negatív.
16/16 anonim válasza:
Jaj.
Én sem szeretnék csúnyát írni, de tényleg 40 évesnek néztelek:(
Nekem is az a véleményem mint az eddigi válaszolóknak, hogy olcsó, lepukkant , megkeseredett, és a cigi valóban csak pluszba ront rajta:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!