Szerintetek milyen vagyok külsőre és belsőre pár kép alapján?
Tehát mi az első benyomásotok rólam? 22 éves leszek pár napon belül.
Hűha, nem szeretek rosszakat írni, de az arcod olyan mint egy 40+ éves nőnek. Az öltözködésed meg mint egy ízlésficamos tininek.
Belsőre nem tudom milyen lehetsz, az nem derül ki képekből.
A cigit dobd el, mert az osszkepen azonnal ront kb. 50%-ot.
Amugy tobbnek neztelek...
Külsőre tényleg 30-as korosztálynak tippeltelek volna, és szerintem a barna hajszín jobban áll, mint a szőke.
Belsőről sose tudtam képek alapján következtetni, így ezt inkább lehagynám.
alakod - jó
arcod - nem túl szép, flegma
stílusod - közönséges, olcsó hatású
Jóval idősebbnek nézel ki a korodnál.
A belsőd meg nem látszik, szóval arról nem tudok mit mondani.
Te 22 leszel? Valahol 40 és 50 között tippeltelek volna...
A ruházatodról (és így az összhatásról, stílusodról) elsőre ezek jutottak eszembe; olcsó-igénytelen-balhés-buta-megkeseredett
Egész jellemrajzot tudnék írni, de aludnom kell.
Az arcod tök fura - néha nagyon tinisnek tűnik, néha nagyon öregnek. Mindenesetre a szőke hajat el kellene felejtened, nagyon nem áll jól, meg látszik, hogy nem is igényesen lett festve, és kifejezetten öregít.
Az öltözködési stílusod egy merő borzalom. Olcsó, kínai, bazári, ízléstelen - a 4. képen elmegy. De mintásat mintással nem kellene hordani, meg ennyi színt sem egyszerre.
Belsőleg... egy amúgy jóindulatú, aranyos, de elég egyszerű, nem túl művelt lánynak tűnsz elsőre, akinek a buli meg a shoppingolás a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!