A francia manikűr mindenhez illik?
Figyelt kérdés
goth, dark, rock stílushoz is? Bocs hogy ide tettem fel a kérdést, de ide járnak a legtöbben2010. febr. 22. 12:04
2/5 anonim válasza:
Az első kettőhöz nem megy, de a rock stílusnál attól függ melyik ágát képviselnéd. A vadabbat akkor nem.
3/5 anonim válasza:
azokhoz egyaltalan nem!!oda csak a fekete korom passzol,es semmi baj,h ide tetted fol a kerdest:D
4/5 anonim válasza:
Szerintem simán megy. A francia elég natúrnak tűnik, a natúr köröm meg simán megy ezekhez a stílusokhoz. Én már csak tudom, gyakran forgok dark-goth körökben.
5/5 anonim válasza:
Noná hogy illik. Feltételezem hogy műkörömről van szó. Abból hegyes, karomszerűt csináltass, ne szögleteset.
A francia manikűr igazándiból a természetes körmöt próbája utánozni. persze természetes úton keveseknek adatik meg az esztétikus hosszú köröm. A hegyes karmok még így is elég feltűnőek, pláne ha fekete lakkozod őket... Nem feltétlenül kell extrahosszú, elég ha annyival lóg túl az ujjadon, mint a körmöd szélessége.
pl (az utolsó a felesleges pláza-csicsa nélkül):
Az általam látogatott rockkocsmák/szórakozóhelyek (Wigwam, Rocktogon, Gyár, Kék Yuk...) hölgykoszorújának műköröm párti része mind ilyet hord. Vamirella :D
Ha pont kilec inch hosszú, az a legtrúbb, az felér egy NIN pólóval... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!