Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Oriflame, Avon? Mit csináljak,...

Oriflame, Avon? Mit csináljak, hogy járjon nekem is?

Figyelt kérdés
Sziasztok.szeretném ha járna nekem az avon és az oriflame,mivel valamivel pézt szeretnék szereznii.Mit kell tennem? .# mennyi lenne a bevételem.?? (bocsíí nmwok jóó fogalmazóó.) ..a wálaszokat előre köszönöm. :))
2010. febr. 21. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. febr. 21. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd,hogy ez ilyen egyszerű. Sokat kell azért dolgoznod,hogy sok hasznod legyen belőle. Sok ember nem is gondolja,hogy mennyi munka van vele. Az hogy mennyi lenne a bevételed,rajtad múlik igazából, de én még csak egy olyannal találkoztam,aki az avonozás-ból gazdagodott meg.

Neki is csak azért sikerült,mert sok pénze volt,amit be tudott fektetni. Nyitott egy boltot, és CSAK a bérleti díj 800 000 ft havonta.

2010. febr. 21. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:
én nem meggazdagodni szeretnék belőlle,hisz méég suliba járok, csak a zsebpénzem mellé szeretnék egy kis bevételt.
2010. febr. 21. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Először is gondolkodj el kinek tudnál eladni egyáltalán? Van vagy száz barátod akik minden hónapban vásárolnak majd tőled? Ha nincs akkor keress más munkát mert ez nem éri meg.
2010. febr. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!