Avon/Oriflame stb. tanácsadónőként kb. mennyit lehet keresni?
Aki ilyesmivel foglalkozik, hogy kezdtetek bele, könnyű-e kialakítani egy vevőkört? Kb. mennyire lehet számítani? (Hány % a jutalék?)
Mellékfoglalkozásnak szánom.
Köszi!
szia
a jutalék olyan 15% körül szokott lenni,ha sok megrendelésed van,feljebb is mehet,olyan 25%ra.
hát h jól keresel-e,az rajtad múlik, hogy mennyi megrendelést tudsz szerezni. Ha olyan helyen dolgozol,ahol sok nő munkatársad van,könnyebb összeszedni több megrendelést,meg ha jó sok ismerősöd van - és persze ha a környezetedben nem foglalkoznak még ezzel.
Én főleg azért kezdtem el Avonozni, hogy nekem ne kelljen kifizetni a saját dolgaimat. Így karácsony táján persze rentgeteg mindent vettem ajándékba és még így is zsebre tettem egy tizest.
Nálunk így vannak az árengedménysávok:
0-4999,- 0%
5000-14999,- 15%
15000-24999,- 20%
25000 felett 25%
50000 felett 35%, ha az előző 3 kampányban 25%-re voltál jogosult.
Remélem ez valamit segített. Ha úgy érzed én is el tudlak indítani, attól függ merre laksz. Én pécsi vagyok. Mindenesetre sok szerencsét, szerintem megéri csinálni, és szeretem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!