Gyulladás miatt lehet?
szóval ki tágítottam a fülem 10mm-re fültágító csigával kb 4 napja toltam be teljesen és gondoltam meg próbálom be tenni a végleges tágítót ami egy 10mm-es orvosi fém karika fültágító,először elölről próbáltam betolni de kb fele akkora a lyuk elől mint a tágító és kicsit se bírtam betolni így megpróbáltam hátulról,hátulról be ment teljesen viszont elől megint csak nem jött ki próbáltam ki tuszkolni de csípett és a lyuk körül a fül rá volt dagadva a fültágító menetes részére így nem bírtam rá csavarozni az elejét se
ez mitől lehet? próbáljak meg várni hátha a gyulladás miatt felvan dagadva a fülem? csak mert a fülcimpám alja eléggé felvan.
Szia.Ez velem is előfordult.Várj pár napot,addig vedd ki az ékszert a füledből,ami most benne van.Ha összemegy,összemegy,újra kezded.:|
De az egészséged az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!