A köldök piercingemmel lenne egy kis probléma. Nem tudom, van -e itt köztünk egy piecer? Máricus 20-án szúrattam 3. alkalommal. Semmi probléma nem volt vele, szépen gyógyult.
A 6. hét elteltével is bementem a szalonba, nem volt semmi probléma, szépen nézett ki.
Tegnap előtt vettem észre hogy a teteje piros, ma pedig hogy ott van mellette az a piros púp. Minimális genny jön ki belőle, de inkább csak folyadék. Mi lehet a baj? A higiéniai szempontokat természetesen betartottam eddig is, nem csináltam vele semmit. Nem tudom mi lehet. Valakinek valami tipp?
van piercer :)
köldökből a legtöbb esetben kidobja a piercinget. akármilyen bőrbarát anyagból van is, ez csak egy idegen test, és sajnos gyakrabban dönt úgy a szervezet hogy nem fogadja be, mint fordítva. kezeld ahogy eddig, ne piszkáld, ne mozgasd, főleg ne szárazon. ha 1-2 hét múlva is ilyen, esetleg azt látod hogy rosszabbodik, akkor vedd ki, különben csúnya nyoma marad.
Köszönöm a választ!
Most eltűnt a púp, csak piros a teteje. Most kezelem ahogy eddig, nem fáj, semmi. Remélem elmúlik mire megyek strandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!