Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől nő gyorsabban a haj?

Mitől nő gyorsabban a haj?

Figyelt kérdés
Hosszú hajat szeretnék ha heti 1x viszek fel a hajamra ricinusolajat haj pakolás formájában akkor elkébzelhető hogy kicsit gyorsabban fog nőni? + A citromlétől tényleg világosabb lesz a haj? Alapban szőke vagyok de az évek alatt kicsit sötétült a hajam és azt is szeretném hogy kicsit világosabb is legyen.

2015. ápr. 19. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmitől.

Ha egészségesen, vitamindúsan táplálkozol és iszol elég normális folyadékot, akkor kapcsol a hajnövekedés a genetikailag belédkódolt maximumra.

A ricinus nem növeszti a hajat, csak puhítja.

2015. ápr. 19. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyorsabban nem fog nőni, az a genetikán múlik.
2015. ápr. 19. 19:46
 3/3 anonim válasza:

Tényleg a genetikán múlik, de sokat tudsz segíteni a növekedésben pl. azzal, hogy kevesebbet mosol hajat egy héten.. ne minden 2. nap, hanem heti 2 alkalommal. A sampont csak a fejtetőre vidd fel, a balzsamot pedig csak az aljára! A ricinus olaj valakinek segít, valakinek nem (én sajnos a 2. csoportba tartozom). Rengeten pozitív dolgot hallottam róla, és ha gyorsabban nem is nő a hajad tőle, biztosan puhább és fényesebb lesz - mint bármilyen más olajtól (kókuszolaj, olivaolaj, babaolaj stb..) NE szárítsd és NE vasald/göndörítsd a hajad! Ezeket felejtsd el, rengeteget károsít a hajadon - a hővédők sem segítenek! Ezek mellett pedig fontos tudnod, hogy a növekedés alapja, hogy a hajvégeid frissek legyenek. Szóval mielőtt belevágsz, fontos, hogy levágasd az eltöredezett részeket. Ehhez nem kell fodrászhoz sem menni és 3-4 ezreket kidobni, elég ha otthon havonta /2 havonta felfrissíted a hajvégeket. Ezen kívül hallottam még a "7 day hair challenge"-ről (keress rá youtubeon), amit szigorúan havonta csak 1 hétig lehet csinálni. A lényege pedig hogy naponta 4 percet ágyon hátra fekve, fejedet lelógatva masszírozd a fejbőröd..így odajut a vér, és a masszírozással serkented a véráramlást, aminek következtében nőni fog a hajad.

Remélem segítettem :)

2015. ápr. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!