Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik vált be nektek jobban...

Melyik vált be nektek jobban a gyanta vagy az epilátor? Melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés
Én borotvát használok,de váltani szeretnék.. Ha tudtok árat mondani akkor írjátok le azt is. Köszönöm előre is!

2015. ápr. 19. 00:38
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Nálam az epilátor vált be,viszont a combomra meleggyantát használok.De hónaljon pl egyértelműen epilátor vált be.
2015. ápr. 19. 00:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a meleg gyanta jobb mindenhova.

Az epilátor nagyon sokszor csak eltépi a szálakat, amit hirtelen nem látsz és azt hiszed milyen pihi-puhi lett a lábad. Aztán pár nap múlva látod a kinövő szálakat és rájössz, hogy a fele szőrszálaidat csak eltépte.

A gyanta, ha nem szedi ki a szőrszáladat, akkor az a szőr a helyén marad és még egyszer nekifuthatsz. A gyanta nem igazán tép el a szálakat.

Persze a legjobb, ha szőrnövekedéssel ellentétesen kened és megegyezően téped. Úgy sokkal hatékonyabb és kevesebb kárt okozol magadnak.

Árilag viszont az epilátor éri meg, azt egyszer kell megvenned, már 5-6000 Ft körül lehet kapni.

2015. ápr. 19. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem van már mindenféle, az epilátor azért jó mert kiszedi az 1 milis szőrt is, a gyantához meg kell növeszteni hosszabbra... de én nem szeretek szőrös lenni napokig... főleg nyáron nem.

Viszont nekem az epilátortól benőnek a szőrszálaim és begyullad, heges miatta az egész lábam már 1 éve. Persze AHA savas krémezéssel ez a gond is megoldódik, de az AHA testápolók 10ezer ft körül vannak, ami nem épp olcsó.

A gyanta olcsóbb, pl meleg gyanta már van 300 ft-ért is, ami több alkalomra is elég. Vagy cukorgyantát otthon is főzhet bárki.

2015. ápr. 19. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!