Miért olyan nagy valami a nylon zokni?
Fiú vagyok 17 éves ezért?
Van olyan cipőim, sportos fajta, amibe ilyent szoktam hordani, mert egyszerűen jobb, kényelmesebb benne, mert ugye vékony jobban átjön a cipő kényelme és nem melegszik benne a lábam, mint egy normál zokniba. De anyám nem szál le rólam, azt mondja, ez nőknek van stb bla bla.
Nem vagyok homi, volt már nőm, de ennyire nagy dolog ez, hogy már egyből rosszra gondolnak?
Miért nem lehet elképzelni? Átlagos nylonzokni, szerintem mindenki tudja milyen az..
Hát női viselet és abból se a jobb fajta, tipikusan lohasztó a legtöbb ember szerint. :D
Őszintén szólva az a kisebb baj, hogy férfi létedre hordod, szerintem sokkal gusztustalanabb, hogy sportcipővel. Nem viccből javasolják, hogy pamut zoknit hordjon az ember. A 100% nejlonnak megvannak a maga hátrányai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!