A kutyám lenyelt kb 20 perce egy kisebb méretű zacskót. Mikor láttam, hogy elindul a zacskó felé én is rohantam, de már a szájába vette és mire szétfeszítettem a száját már hallottam hogy nyel és a zacskó sehol. Meg lehet valahogy hányatni a kutyát?
5 hónapos kölyök kutyáról van szó, korábban lenyelt már egy zoknit,amit másnap kikakált. A tegnap egy rongyot nyelt le, azt észre sem vettük csak amikor éjjel kihányta... viszont most a zacskótól nagyon beijedtem és csak holnap délután tudom leghamarabb dokihoz vinni. Mit lehet tenni, hogy az minél előbb kijöjjön? Elől vagy hátul, mindegy, csak jöjjön ki!
Vacsorát még nem kapott, adjak neki enni?
Jézusom... Első körben tanítsd meg a NEM! parancsra, mert ez nem normális hogy a kutyád ilyen szinte lesz_rja ha rászólsz. Aztán ha majd a nagyi gombostű készletét nyeli le, akkor mit fog csinálni?
Mekkora kutyáról van szó? Az egész zacskót lenyelte? Mert az úgy elég veszélyes. Nagyon figyelj rá, hogy nem lesz-e rosszul, de reméljük holnapig kibírja.
Egy kisebb méretű zacsi volt, rágás nélkül le tudta nyelni.
Tanulni gyorsan tanul, nincs ezzel gond, viszont erről nem tudom leszoktatni még. Eddig amit akartam azt megtanulta, leszámítva ezt, hogy mindent tápláléknak nézzen! Tudom, hogy az én hibám, hogy erről még nem szokott le. Esetleg tippek, hogy hogyan szoktassam le erről?
De most a legfontosabb, hogy megtudjam hányatni.Valakinek esetleg vannak tapasztalatai a sós vízzel való hánytatásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!