Nekem van egy Bichon Hvanese kutyám és pároztattam nála kisebb testű fiúval. Összekel ragadniuk ahoz, hogy legyen kiskutya?
Barátom, házi feladat, olvass utána a kutyaszexnek...(egyébként igen, össze kell ragadniuk)...de ne...hangsúlyozom NE pároztasd őket ha nem értesz hozzá, mert a végén még probléma lehet a szülésnél, a kiskutyákkal, a mamával, és te nem fogod tudni mit kell csinálni...
a szaporítást nem részletezném itt, mert azt hiszem, te nem értenéd miről beszélek:S
Nem akarok kötekedni de nem kellett volna párzás előtt utánanézni? Egyáltalán van bármi fogalmad a tenyésztésről?
Egyébként igen, össze kell ragadniuk.
-.-"
Engedélyhez kötném a kutyatartást.
Remélem kedves kérdező Te nem ragadsz majd össze a pároddal...
én minimum egy elméleti vizsgához kötném...legalább az alapokat felmérhetnék...
de őszintén, pszichológus leszek, és a legnagyobb bánatom az, hogy a gyerekvállalást sem kötik semmihez...se egy képzéshez, se egy kötelező tanfolyamhoz, semmihez...már bocsánat, de minden hülye lehet anya és apa...majd hozzánk kerülnek, hogy valami baj van vele:S...akkor miért csodálkozunk azon, hogy bárki lehet kutyagazdi? vááá...
Minek akarsz egy újabb sorozat kiskutyát,akik nem is fajtatiszták,úgy hogy még az általános biológiai elvekkel sem vagy tisztában?
Ja,és mindemellett a saját szukádat is kiteszed annak,hogy belehalhat.
Te aztán szeretheted a kutyádat,nyilván azért akarod tönkretenni a sajátodat is meg a fajtát is.
azt hogy a kutyádat egy kisebb testű fiúval pároztattad... hát mit szóltak a fiú szülei????
és mekkora volt a fiú? vagy a te kutyád? tényleg el nem tudom képzelni?
ja, hogy kan kutyával pároztattad?
ahhoz is szívből gratulálok.
szeretnék előjegyezni egy kölyköt a minőségi alomból.
az expresszen kell majd keresni?
mennyiért adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!