Nekem van egy Bichon Hvanese kutyám és pároztattam nála kisebb testű fiúval. Összekel ragadniuk ahoz, hogy legyen kiskutya?
először is is fajtatiszta törzskönyves kutya volt mind a kettő
másodszor egy 5 cm-rel volt kisebb a kutya
harmadszor igen is utána néztem és volt két oldal ahol azt írták ,hogy a kis testű kutyáknak nem kell összeragadniuk meg volt egy orvos aki ugyanezt mondta
és én meg azért lettem volna kíváncsi hogy a többség mit mond.
tehát nem vagy tenyésztő továbbra sem,mivel a legalapvetőbb biológiával sem vagy tisztában.éppen ezért,nem értesz a kutyák tenyésztéséhez.
Nem kell olyannal foglalkozni,amihez nem ért az ember.És a kutyád sem akar "anya" lenni.
Nekem ne mondd meg hogy mit csináljak!
És honnan tudod hogy nem akar a kutyám anya lenni?
Vagy tán ismered?
És nem azt mondtam hogy nem tudok semmit a pároztatásról csak kíváncsi lettem volna a véleményeitekre.
De inkább hadjuk.
Onnan tudom,hogy én ismerem a kutyákat,ellenben veled.Ismerem a biológiát,ellenben veled.
És azt is tudom,hogy egy szuka kutyának a párzás maga is fájdalommal jár,az ellés és az azt követő hetek,pedig teljesen padlóra küldik.
És egy kutya a fajfenntartás miatt párosodik,nem azért mert "anya" akar lenni,mivel azt sem tudja,hogy az micsoda.
A kutyáknak tenyész engedélyre van szüksége a párzás előtt és a kötelező szűrővizsgálatokra,hogy egyáltalán alkalmas-e arra,hogy utódai legyenek.
És mégis,hogy érted,hogy csak érdekelt a véleményünk,arról,hogy össze kell-e nekik ragadni?:DDD
Ez nem vélemény kérdése kislány,hanem egy pofon egyszerű biológiai folyamat,amire általános 6. osztályban megtanítanak.Persze,csak akkor ha iskolába jársz és nem a kutyádból akarsz hasznot húzni.
De ezek szerint iskolába járni sem sikerült,mert a helyesírással is hadilábon állsz,nem csak a biológiával.
Óóóó most szégyellem magam :(
Biztos az én szukám is anya akart lenni és nem adtam meg neki erre a lehetőséget,mert első tüzelés után ivartalanítva lett.Basszus milyen gonosz ember vagyok :(
Pedig ajánlott 50 ezer forintot azért,hogy egy kan amstaffal be legyen fedeztetve és azon felül állták volna a vemhesség alatti orvosi költségeket plusz az almot külföldön akarták volna eladni és abból a fele pénz a mi zsebünkbe vándorolt volt,mert annyira tetszik az illetőnek a szukám.Én erre a kérésre egy fityiszt mutattam be.
Azt hiszem feladom magam a legközelebbi állatvédőrségnél,hogy állatkínzó vagyok :(
Se szex,se pénz,hát milyen élet ez egy kutyának???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!