Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lassan 18 éves leszek és még...

Lassan 18 éves leszek és még mindig nagyon kicsi a mellem. Nem is fog már nőni?

Figyelt kérdés
4 éve dohányzom.Valamilyen módszer nincs mellnövesztésre? Nem akarok plasztikai műtétet,csak természetes dolog érdekel.
2008. aug. 27. 20:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Mellpumpa, akkora csöcseid lessznek hogy földig fog érni. Én is ezt használom
2008. aug. 31. 16:38
 12/14 anonim válasza:
100%
Az amit néhányan írtatok, h a szülés után megnő, az nem igaz...anyámnak nőt, keresztanyámnak maradt ugyan akkora, anyósomnak meg kissebb lett, szal ez hülyeség. ha hízol akkor nagyobb lesz, mert a mellnek 70-90%-a zsír. ha sportolsz keményen akkor fogyni fogsz, vagyis mégkissebb lesz, a fekvőtámasztól meg csak a mellizom erősödik, de nem fog nőni.
2008. szept. 2. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
^el kell hogy szomorítsalak:/ nem fog már nőni.... de ha beteszel a melltartódba egy zoknit akkor meg van oldva a probléma:)
2008. nov. 11. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
hát én naon vékony vagyok, de a hízás nem jött be, 7 kilo plusztól egy centivel se lett nagyobb........
2010. okt. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!