Ha a combomról leborotváltam a piheszőrt, meg fog erősödni? L.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 07:17
2/11 anonim válasza:
dehogy fog... nekem érdekes módon nem erősödött meg sehol sem.
3/11 A kérdező kommentje:
Most már mindegy,ha meg fog,ha nem,leszedtem. Térdig elég erős,a bikinivonalam is nagyon lenő,így a köztes részt is végig borotváltam,ami ugyan nem erős szőr,inkább pihés,de sötét és látszódott.
2015. ápr. 16. 10:02
4/11 anonim válasza:
NEM fog megerősödni, ez hülyeség
5/11 anonim válasza:
MEG FOG ERŐSÖDNI, ne hallhass arra aki szerint nem. majd meglátod
6/11 anonim válasza:
Nagyon egyen fuggo. Ha eddig is eros volt akkor van ra eselyed!! Azt javaslom inkabb jarj gyantaztani sokkal hatekonyabb!
7/11 anonim válasza:
nem fog megerősödni,de mivel szabályosan a szőrszálak teteje mindig le lesz "vágva" a borotva pengéje által,ezért szúrni fog és úgy fog látszani,mintha meg lenne erősödve!
inkább epilátor v gyanta.
8/11 anonim válasza:
A szőr idővel megerősödhet, főleg férfiaknál, de nőknél is előfordul. Semmi köze a borotválásnak ehhez.
9/11 anonim válasza:
A borotválástól NEM erősödik meg, mindössze nem elvékonyodó, hanem levágott lesz a vége, szóval ugyanolyan vastag, mint a töve, ezért tűnik úgy, mintha megerősödne.
10/11 anonim válasza:
oké, borotváld csak ha szexi fekete borostás combot akarsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!