Leborotvaltam a szemoldokom, mit csinaljak? SOS
Tudom,egy b*rom vagyok,nem volt idom kozmetikushoz menni csak kozeprol akartam egy ket kis szaltol megszabadulni de megcsuszott a kezem es kicsit belekaptam a bal szemoldokom elejebe.nem veszes,csak par szalat vitt le,de az a problema hogy nekem alapbol 3 szal szemdokom van osszesen es az is szoke,szoval szemoldokcerkaval szoktam megcsinalni,es olyankor szep,de az a baj hogy ha most rahuzok cerkaval akkor nagyon feltuno hogy csak a borom van ott es az olyan szemoldok szerintem eleg undorito:D hat igen eleg szanalmas eset,es a helyzet ironiaja hogy kb ket hete egy ismerosom leborotvalta a fel szemoldoket,es brutalisan kinevettem hogy milyen bal**sz:DDD karma,most visszakaptam. Mit csinaljak h ne nezzek ki nevetsegesen amig visszano?es kb mennyi ido lesz? Elore is koszonom,es nem varok oltasokat,tudom hogy idiota vagyok es normal esetben nem nyulok a szemoldokomhoz se semmimhez az arcomon borotvaval,elso es utolso eset volt,nagyon rafaztam.
17/l
Egyik es a masik..csak hogy erezzetek a helyzet sulyossagat:D:(
Kihuztam a masikat is,ilyen..de nagyon latszik ott a kis ures resz" :(
Ez a szemöldök úgy néz ki kifestve mintha valami 5 éves játékból összefirkálta volna magának... borzalmas... és nem a borotválás miatt, mert az nem vészes.
De legközelebb csipesszel szedd ki... szemöldökszedéssel nem kell mindig kozmetikushoz rohanni. Fél perc alatt otthon meg lehet csinálni.
Koszi a valaszokat.:)
Mindenesetre eleg szornyen erzem igy magam,hetfon megyek kozmetikushoz aki kiszedi es befesti,remelem helyrehozza:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!