Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
A klipben (fő)szereplő fiúról és lányról :)
2010. febr. 20. 13:23
1/9 anonim válasza:
a csaj aranyos es szimpi,de a fiu nagyon csajos!!a hangja nagyon lanyos es olyan alapbol,mintha lany lenne fiunak oltoztetve..
2/9 anonim válasza:
jaj mar nemtom,olyan aranyos a fiucska benne,olyan edes..
3/9 anonim válasza:
nagyon aranyosak de a kis sráctúl gyorsan lesz szerelmes :) 19/L
4/9 anonim válasza:
Hát, most nevettem egy jót. A csaj szokásos, átlagos kiscsaj, a KISfiú meg eléggé elcs***ett azzal a hajjal, meg ezzel az erőltetett "énvagyokamenőcsávó" feelinggel... :) Azt hittem a 90es évek volt a mélypont az N'sync-kel, de ez nagyon hasonló, csak rosszabb, mert gyerekek szerepelnek a klipben. Hány éves a srác? 12-13? Na meg ez a béjehh szöveg is... pfff... Szerintem ízléstelen és nincs semmi egyéniség a szereplőkben. (Csak kíváncsiságból: őket is a Disney-chanel szabadította ránk...?)
5/9 A kérdező kommentje:
A srác asszem 16 lesz, és nem Disney-sztár. :D
2010. febr. 20. 16:10
6/9 anonim válasza:
Húú, nagyon trendik. Amúgy kicsit bizarr, hiszen még nagyon gyerek, de nem éppen úgy viselkednek.
7/9 anonim válasza:
Justin Bieber,16 éves lesz.Usher fedezte fel.
Baby a szám címe...
Amúgy aranyosak.:D
8/9 anonim válasza:
Hát ez borzasztó.
Azt hittem, ez a Justin Bieber valami nagy kan, de most láttam először. Pedig régóta kíváncsi vagyok rá, hogy miért van az egyik osztálytársam konkrétan beleszerelmesedve. 17 évesek vagyunk...
A kissrácot 8-nak nézem.
9/9 A kérdező kommentje:
Pedig még ebbe a klippjébe néz ki a legnormálisabban, szerintem :D
2010. febr. 21. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!