Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róluk? Van még...

Mit gondoltok róluk? Van még valaki ebben az országban, aki nem bírja őket? :D

Figyelt kérdés

1. Lady Gaga-ról

2. Miley Cyrus-ról

3. Gabriela Spanic-ról

4. Sp-ről

(Csak mert én mindet utálom,és mindenkitől azt hallom,hogy mennyire szeretik őket,és ez idegesít...:) )

2011. jan. 15. 10:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én csak Lady Gagát szeretem , főleg miután voltam a koncertjén ! Fantasztikus volt :) !

A második szerintem 10-12 éves korhatárral tombol Magyarországon.

Bevallom a harmadikról azt se tudtam ,hogy ki ... szóval googleztam így se jutottam sokra , de ezáltal nem szeretem , mert nincs róla véleményem

És a negyedik... Én várójelben megjegyzem , hogy zongoráztam 9 évig , szóval van egy kicsi rálátásom a zenére. Tud zongorázni Sp ami becsülendő, legalább játszik hangszeren ... nem szeretem a hangját , a számait , de elismerem , hogy végig mászta azt a bizonyos létrát ! 13-14 éves korától zenél , ami azért szép teljesítmény ! Szóval én őt se szeretem , de nem a tömeg utálat miatt , hanem visszataszít a 13 éves átlagkorú rajongó tábora , a számai nem különösebben fognak meg ( de nem vészesen rosszak ... elmegy , ha az ember egyszer meghallgatja mondjuk egyszer a rádióban), szép , hogy tud játszani hangszeren és magának írja a számait ( azt hiszem) , de ennyi ... Koncertjein tuti nem fogtok megtalálni.

2011. jan. 15. 10:26
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy válaszoltál! :)

Gabriela Spanic a Paula és Paulinában,A betolakodóban és a Második esélyben játszott többek között.

Egyébként,ha belegondolok,Sp-vel kapcsolatban igazad van,de még így sem szeretem :D:D

2011. jan. 15. 12:17
 3/17 anonim ***** válasza:

Lady Gaga számomra azért kedves, mert szeretem, hogy elég extrém a stílusa. A zenéi meg tudnak jók is lenni. Én szeretem, ciki vagy nem. :D Nem érdekel. :D

A többieket nem is nagyon ismerem... :S Nem tudom, lehet gáz. :D

18L

2011. jan. 15. 12:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én a populáris kultúrától a lehető legnagyobb mértékben elhatárolódom, szánalmasnak találom. Szerintem eleve nem zene, ami pop kategóriába esik (no, a discozene sem az, de ez más kérdés).

Lédigagáról először akkor hallottam, mikor a haverjaim felvilágosítottak, hogy a South Park-beli paródiaének az ő száma alapján készült. Megmutatták az eredeti klippet, megállapítottam, hogy egy beképzelt magamutogató r.banc mint a többi, és ennyi.

Hanamontánáról először akkor hallottam, amikor vendégségben a kisgyerekek disney tv-n ezt nézték, sok gondolatot nem szántam neki. Aztán igazából a húgommal poénból megnéztük a filmjét, sírva röhögtünk rajta 1 sort, ennyi. Idióta tinisztár, hát most mit lehet róla mondani?

Na a 3.-ról azt sem tudom kicsoda

SP-ről sem hallottam egészen tavalyig, amikor is az ismerőseim sírva röhögtek a témán én meg nem értettem mi van, és memgutatták youtube-on valami klippjét. Mondom jólvan, 15 éves kis csicska, kit érdekel hogy erre nyáladzanak a 12 éves lányok? Na aztán felvilágosítottak, hogy ez a srác valami 20 éves. Igazából úgy vagyok vele, hogy nem tudom ésszel felfogni, hogy ennyi idősen hogy lehet valaki ennyire szánalmas, leírhatatlanul gáz, nyomorult, stb., és ez egyáltalán hogy tetszhet bárkinek is????????

Az a véleményem azokról az emberekről, akik ezekért a förmedvényekért rajonganak, hogy pont olyan szánalmasak és sekélyesek, mint a rajongásuk tárgya. Nem látnak túl a tömegmédia mocskán, nincs önálló ízlésük, divatszolgák, stb. Szerencsére nem ismerek ilyeneket. 22/L

2011. jan. 15. 13:38
 5/17 anonim ***** válasza:

Lady Gaga az extrém viselkedésével és viseletével hívja fel magára a figyelmet.A számait meghallgatom egyszer-kétszer,de nagyon unalmas,hogy minden csapból ő folyik.

Miley Cyrus számait nagyon szeretem.Szép hangja van.Tetszik ahogyan Hannah Montanát játsza.

Gabriella Spanicot a Második esélyből ismerem.Hát nekem meg mondom őszintén nagyon nem tetszett az alakítása,de lehet,hogy csak a szerepe miatt.

Sp számait is szeretem.És elég nagy dolog,hogy már több hazai sztárnak is ő rendezte a klipjét és mellesleg nagyon szép fotókat tud készíteni.Külsőleg nem rajongok érte,mint régebben,mert rájöttem,hogy nem az a kimondottan helyes pali csak egy átlagos srác külsőleg.Viszont róla is lehetsz jó képet csinálni illetve őt is meglehet csinálni helyesre pl.a Szólj rám című klipjében a végén igen jól néz ki,ahol fel van állítva elől a haja.

15/L

2011. jan. 15. 14:16
 6/17 anonim ***** válasza:
lady gagát egyáltalán nem bírom.. főleg az undorító ruháit, a zenéit, stílusát stb.. nem is bírom meghallgatni. Miley-t úgy ahogy szeretem, nem a kedvencem de van egy két jó száma, de az öltözködési stílusa az tetszik:) gabriella spanicről még nem is hallottam xD sp-nek meg van 1 jó száma, nem értem miért fujják fel ennyire.. 15/L
2011. jan. 15. 14:32
 7/17 anonim ***** válasza:

Gabriela Spanic-on kivül mindegyik egy ..... Sp a mai média legkedveltebbje de hát fúj, de gondolom nem kell megmagyarázni miért. Miley cyrus ismét a 10évesek körében kedvelt, gyerekes is...

Gabriela-t azért szeretem mert a paula és paulinát végignéztem,s nagyon jól játszik! :)

2011. jan. 15. 14:46
 8/17 anonim ***** válasza:
Lady Gaga-t szeretem. Nekem bejönnek a zenéi. Gabriela Spanic-ot szintén szeretem jó kis sorozatokban játszott. A Paula és Paulinát kifejezetten szerettem. Miley Cyrus háát igen fiatalabb korosztály, de én bírom azért. :D:D:D Sp-t meg nem ismerem. Azt tudom, hogy ő magyar. Ezért lehet ciki is, hogy a külföldit tudom ki, de a magyart nem. De ez van. :) 24/L
2011. jan. 15. 14:49
 9/17 anonim ***** válasza:

1.Gagát nem szeretem,de a zenéjét szívesen hallgatom

2.Miley "hercegnőtől" a falnak megyek...(azt hiszem ennyi elég is róla)

3.Gabriela Spanic?Nem mondod komolyan?!Vele mi a bajod?

Egyébként nekem ő a kedvenc sorozat színésznőm,mert tehetséges,szép(főleg régebben) és szimpatikus.

4.Sp egyáltalán nem érdekel,ha meghallom a zenéjét,akkor hallgatom és nem kapcsolom ki,szóval róla ennyit.

2011. jan. 15. 17:01
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket!

Azt hiszem,a 3. komment áll a legközelebb hozzám!:D

Kedves utolsó,

Gabriela Spanic-ot azért nem kedvelem,mert nem szimpatikus nekem,hogy műtve van a melle és a feneke.Olyan nagy darab,semmi nőiesség nincs benne.És szerintem nagyon rossz színész.

Ahogy mutogat,ahogy artikulál...tipikus brazil sz*r...

A Paula és Paulinában még elment...Ott még kedveltem is.

Amikor megláttam a Második esélyben,legszívesebben szétvertem volna a tv-t,annyira irritált.:S

2011. jan. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!