Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róluk? Van még...

Mit gondoltok róluk? Van még valaki ebben az országban, aki nem bírja őket? :D

Figyelt kérdés

1. Lady Gaga-ról

2. Miley Cyrus-ról

3. Gabriela Spanic-ról

4. Sp-ről

(Csak mert én mindet utálom,és mindenkitől azt hallom,hogy mennyire szeretik őket,és ez idegesít...:) )

2011. jan. 15. 10:16
1 2
 11/17 Futaki.Bátor ***** válasza:
Végre egy sorstárs:DD Én is utálom őket, hányingerem lesz tőlük(:
2011. jan. 15. 18:59
 12/17 A kérdező kommentje:
rülök,hogy nem vagyok egyedül:D:D
2011. jan. 15. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:

1. nagyon idegesít nem szeretem :/

2. szintén

3. azt se tudom ki az xD

4 no comment...

ennyi lenne a véleményem :D

2011. jan. 15. 21:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2011. jan. 16. 09:40
 15/17 anonim válasza:
Én Gabriela Spanic-ot szeretem! Ő a kedvencem, a példaképem!!! :) A többit utálom!!!
2011. febr. 8. 17:39
 16/17 Minii Vikii ***** válasza:

1. Lady Gagával nincs különös bajom, szerintem nagyon jó hangja van, némelyik klipje tök hülyeség, de nem baj :D

2. Vele sincs különös bajom, régebben Hannah Montanát néztem, kedves lány, viszont nem igazán jó énekes.

3. Gabriela Spanic. IMÁDOOOM! Egyébként Venezuelai és nem brazil :D Nagyon gyönyörű nő, tehetséges színésznő. Bár az a botox és fenékimplantátum nem kellett volna, de attól függetlenül ugyan olyan gyönyörű, mint régen! <3 Kedvenc színésznőm!

4. Sp! Szerintem nem kell részletezni :D

2012. jan. 10. 18:54
 17/17 totalbueno válasza:

mindet utálom...és kb. én is hányingert kapok tőlük, de miley-nak van 1-2jó száma..

Sp-t...annyira nem is érdekel hogy alig tudom ki az, egy senkiházi..semmit nem ér

és Gaby nekem is szintén a pédaképem:)) imádom, imádtam azt a hetet azt a két napot mikor élőben is láthattam, egy felejthetetlen élmény volt, és az meg hogy műttetve van valamije, az már kinek nem a mai világban? de ő legalább nem hordja fent az orrát, egy nagyon kedves és közvetlen ember, imádni való

2012. máj. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!