Mit gondoltok róluk? Van még valaki ebben az országban, aki nem bírja őket? :D
1. Lady Gaga-ról
2. Miley Cyrus-ról
3. Gabriela Spanic-ról
4. Sp-ről
(Csak mert én mindet utálom,és mindenkitől azt hallom,hogy mennyire szeretik őket,és ez idegesít...:) )
1. nagyon idegesít nem szeretem :/
2. szintén
3. azt se tudom ki az xD
4 no comment...
ennyi lenne a véleményem :D
1. Lady Gagával nincs különös bajom, szerintem nagyon jó hangja van, némelyik klipje tök hülyeség, de nem baj :D
2. Vele sincs különös bajom, régebben Hannah Montanát néztem, kedves lány, viszont nem igazán jó énekes.
3. Gabriela Spanic. IMÁDOOOM! Egyébként Venezuelai és nem brazil :D Nagyon gyönyörű nő, tehetséges színésznő. Bár az a botox és fenékimplantátum nem kellett volna, de attól függetlenül ugyan olyan gyönyörű, mint régen! <3 Kedvenc színésznőm!
4. Sp! Szerintem nem kell részletezni :D
mindet utálom...és kb. én is hányingert kapok tőlük, de miley-nak van 1-2jó száma..
Sp-t...annyira nem is érdekel hogy alig tudom ki az, egy senkiházi..semmit nem ér
és Gaby nekem is szintén a pédaképem:)) imádom, imádtam azt a hetet azt a két napot mikor élőben is láthattam, egy felejthetetlen élmény volt, és az meg hogy műttetve van valamije, az már kinek nem a mai világban? de ő legalább nem hordja fent az orrát, egy nagyon kedves és közvetlen ember, imádni való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!