Mit csináljak a hajammal?
Az utóbbi időben nagyon tönkrement.Mindig is nagyon sok hajam volt,dús,erős,vastag szálú volt.Sajnos csak volt.Pedig volt olyan időszak,amikor 2-3 naponta mostam,vasaltam is,sőt még festve is volt,és mégis szép volt.Idén télen azt vettem észre,hogy egyre kevesebb.Sajnos rákényszerülök arra,hogy 2 naponta megmossam,mert a töve nagyon hamar bezsírosodik.A vége viszont nagyon töredezett.Kb.1 hónapja lett befestve vörösre(eredetileg sötétbarna a hajam) azóta még rosszabb a helyzet.Használok rá balzsamot és pakolást is,de hiába öblítem ki rendesen,valahogy elnehezíti a hajam,és ettől is jobban zsírosodik.Próbálok leszokni a hajvasalásról is,de van amikor úgy elfekszem a hajam,hogy egyszerűen muszáj kicsit megigazítani.Hajhabot szoktam használni még,hogy legyen tartása.
Most egy jó darabig nem fogom festeni,szeretném ha vissza állna a hajam az eredeti színére.Itthon lett is belőle vágva,jó pár centi,de még így is vannak töredezett szálak.
Mit tudnátok nekem tanácsolni?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!