Mit kezdjek a hajammal? SOS
Figyelt kérdés
Nyáron sokat festtem meg blansoltam a hajam ami nagyon megviselte. Nagyon töredezik és száraz.Válltól hoszabb volt a hajam.Nem rég v ágattam anyuval a végiből de még igyis száraz és töredezett.Fiús rövid hajra meg nem szeretném levágatni. Máskor szép lépőzetes ,tépett hajam volt.Most meg mióta anyu vágott a végéből kb 5 centit azóta nagyon vastag formátlana hajam.Képet küldök üzibe ha esetleg tudtok tanácsot tenni mit tennéteka helyembe.2015. febr. 17. 22:56
1/2 anonim válasza:
Használj kondicionálót és ne vasaldki, gondoricsd be vagy akármi amivel roncsolhatod a hajad!
2/2 anonim válasza:
Vágass a végéből melegollóval, fodrásznál. Aztán használj rá hajpakolásokat, hajvégápolót és ne tedd ki nagy hőhatásnak(pl hajvasaló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!