Parfümből hányat szoktatok magatokra fújni?
És most nem használsz dezodort?
Amúgy 2-t szoktam fújni
kettő a nyakamra egy a jobb v.bal csuklómra.
dezodort is kell használni ám a parfüm nem akadályozza meg az izzadást a hónaljadban.lol.
N
Attól függ, hogy milyen erősségű, minőségű parfüm. A legtöbb edt-ből kb 2-3 fújás kell, edp-ből 1-2.
Általában 1 fújás csuklóra - összeérintem a két csuklómat, majd hozzáérintem a csuklókat a két fül mögé. Majd egyet a ruhára.
5 ml-es parfümszóróba átfújva hordom magamnál és nap közben egyszer utánafújok (kb 5-6 óra múltán).
Azért az izzadásgátló dezodor használatát ne hanyagold, lehetőleg valami semleges illatú stiftet, hogy ne keveredjenek az illatok.
köszi a válaszokat.
stiftet használok, fújós dezodort nem szeretnék.
Hölgyek, ne érintsétek össze a két csuklót! Ezzel összetöritek az illataromákat, sokkal hamarabb fog elillanni az illat rólatok.
On: hát én általában 3-4 fújást. Drága és iszonyatosan tartós parfümökből pedig csak 1-2 fújást szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!