Miért lenne szép Cameron Diaz?
Figyelt kérdés
Én nem értem.
Szerintem semmi szépség nincs benne.
Nagyon furcsa feje van...
Aki nem ismerné, itt van néhány kép:
Persze ne a sminket nézzétek, hanem az arcvonásokat!
Nos, ti mit gondoltok róla?
2010. febr. 19. 16:37
11/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép !!! Lennék olyan mint ő !
12/25 anonim válasza:
nem az a kimondott szépség, viszont van benne valami. nem egy tucatlány. nekem tetszik a kisugárzása is.
13/25 anonim válasza:
Smink nélkül nem láttam, de sminkkel szerintem szép, ahogy a többiek is mondják nem tucatlány, különleges arca van, nagyon szép a szeme és a mosolya :)
14/25 A kérdező kommentje:
Igen, karakteresnek karakteres, de szerintem (és kihangsúlyozom : ez a spec véleményem) nem mondható szépnek.
2010. febr. 19. 17:38
15/25 anonim válasza:
Van benne valami különleges,ami megfogja az embert.Nem tartom szépnek,de nagyon is különlegesnek találom,és tényleg van kisugárzása.
16/25 anonim válasza:
sztem különleges :) és szép :)
17/25 anonim válasza:
18/25 anonim válasza:
Én nagyon szépnek tartom. Különleges és karakteres arca van, és kifejezetten szép.
19/25 anonim válasza:
Jó, smink nélkül általában senki sem néz ki olyan jól, mint sminkkel. Egyébként szerintem is a kisugárzása az, ami nagyon jó. És ez szerintem sokkal fontosabb, mint a szépség. Lehet valaki nagyon szép, ha nem jó a kisugárzása, akkor senki nem veszi észre, hogy mennyire jól néz ki.
20/25 anonim válasza:
Szerintem szép nő, pont az arcvonásai teszik olyan különlegessé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!