Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire számít szépnek ez a...

Mennyire számít szépnek ez a nő? 10/?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 7. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
fogalmam nincs. nagyon rossz a kép, a sminkje valami undorítóan sok. így max egy 3mas.
2015. ápr. 7. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Már megint ez a kép? Nyolcvanezredszerre?
2015. ápr. 7. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Smink nélkülit kérek.

Köszi.

Így...... max. 5. Mármint tízből. Smink nélkül szebb lenne szerintem.

2015. ápr. 7. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Vicces, hogy itt mindenki leszólja, de ha látnátok ilyet az utcán rögtön rávágnátok, hogy 10. Szép arca van, az igaz, hogy a smink,de azon keresztül is látszik, hogy csinos. Nekem az nem tetszik, hogy az arcában semmi különleges nincs, túl tökéletes. Így nekem 7,5.
2015. ápr. 7. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne egy kevésbé homályos fotó...

Mivel gondolom én, tévéből kivágott felvétel, a sminkről felesleges beszélni, mert ilyen közelről nyilván sok, de a tévében mindennek erőteljesebbnek, kifejezőbbnek kell lennie, és a színésznő stílusáról meg pláne nem árul el semmit. Sőt, mivel ez egy esküvői jelenet... hát sztem a magyar menyasszonyok 60-70%-a simán kikeni magát ennyire esküvőre, és pl. a hangsúlyosabb, kontúros szemsminkre egyébként is szükség van a fotókhoz. Amúgy ilyesmi sminknek teljesen ízléses, szépek a színei.

Ezt félretéve sztem nagyon szép nő. Szép az arca, szimmetrikus, szép az arccsontja, szépek a szemei, az ajkai, szép nyaka van, szép a szemöldöke formája, szép a válla, szép a hajszíne... 9,5-öt mondanék, mert nekem nem elég különleges ahhoz, hogy 10 legyen, de nagyon szép.

2015. ápr. 7. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép nő. Ahogy elnézem a képet, egy menyasszony az esküvőjén, azért van ilyen erősen kifestve. Nálam 10/8
2015. jún. 1. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez most az a nagyon béna budapest tv-s filmből van, amiben recseg a parketta, amikor viszi a csávó szerencsétlen csajt? :D
2015. jún. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!