A szemöldök visszanőhet, ha évek alatt is?
Figyelt kérdés
15 - 18 éves koromban totál vékonyra kiszedtem, észre se vettem milyen ronda. Aztán egy barátnőm megelégelte, és rám szólt, hogy nézek ki. Utána nem szedtem évekig. Visszanéztem a képeimet, rá három év múlva már olyan gyönyörű dús volt! De nem tudom mikorra lett olyan, mert akkoriban nem figyeltem. Aztán imitt amott megint beleszedtem... De most mindenkire rájött ez a szemöldök mánia. Régen fogalmam sem volt róla milyen a szép szemöldök, mostmár látom hol milyennek kellene lennie. Így megint nem szedem. Egy év alatt nőttek szálak itt ott amott... de hát vannak hézagos területek bőőven... Tudom, mondja mindenki nem nő vissza, kikopik.... De régen is visszanőtt, és hát nem kis idő volt, de nem tudom pontosan, lehet volt 2 év is.2015. ápr. 6. 17:14
1/7 anonim válasza:
valószínűleg most is vissza fog nőni, csak idő kell hozzá
addig pótold ki szemöldökceruzával a hézagos részeket
2/7 anonim válasza:
Visszafog nőni csak nem olyan gyorsan,de ricinus olaj segíthet hogy gyorsabban nőjjon patikában kapható :)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, azzal próbálkoznék, csak az a baj, hogy nagyon sötét a szemöldököm, és ez a barna, amivel általában kihúzzák a lányok, az elüt a szemöldökömtől, mert világosabban színez. Feketét kellene használnom. Van fekete szemceruzám, azzal kipróbáltam. Hááát, elég szigorúvá teszi a tekintetemet, pedig szépen meg lehetne rajzolni, mert nem cérna vékony a szemöldököm, csak néhány helyre kellene még szőrszál :)) De a szemöldökceruza, még ha fekete is, jól tudom, hogy kevésbé intenzív színhatásban, mint egy szemceruza? Ha igen, akkor a fekete ellenére is lehet, hogy kevésbé fog szigorú tekintetet kölcsönözni.
2015. ápr. 6. 17:21
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem a ricinus nem segít :) Minden este kenem, még ha úgy is tapasztalom hogy nem segít :) Bár nem tudom, lehet nélküle nem is nőtt volna ennyi sem :))
Hajamra szoktam kenni, de gyorsabban az se nő.
2015. ápr. 6. 17:22
5/7 anonim válasza:
festesd be!...amúgy nem fog visszanőni, ha a szőrhagymákat kinyírtad a tépkedéssel
6/7 A kérdező kommentje:
nem festetem be, egyáltalán nem vészes, én a természetességet szeretem. Azért reménykedem benne hogy visszanő, mert még mindig, most is jelennek meg új szálak.
2015. ápr. 6. 17:59
7/7 anonim válasza:
szemöldökceruzából is van több árnyalat
keresd úgy hogy sötétbarna, vagy barnás fekete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!