Nagyon kicsi a mellem, ez mennyire rossz, ha emellett vékony vagyok? Van még rá esély, h nőjön?
A korombelieknek mind nagyobb van, még azoknak is, akik vékonyak :/ Nem mások szólják le nekem, sőt a barátaim mind azt mondják, h hozzám illik a kis mell, és nekem nem baj, h az, mert alacsony is vagyok, meg vékony is...
Olyasmi testalkatom van, mint Keira Knightleynek, csak én 160 cm vagyok....
[link] ez mennyire rossz? Az arcom elmegy, de nem túl szép, a hajammal úgy-ahogy elégedett vagyok, meg azért nem vagyok az a pálcika, mert van lábam, meg Keirához képest jobban összébb megy a derekam, és nála a fenekem is aránylag nagyobb picit. Csak mostmár idegesít a kicsi mellem, mert még az A-s melltartó is teljesen fölösleges, mert nincs is mit tartani alulról, csak úgy rajta van a mellemen :'( Szóval még abban is van egy kis hely, és ez egyszerűen szörnyű, megőrülök!!!
Lányok! Milyen tapasztalataitok vannak? Van még rá esélyem, h még nőjön, mert elméletileg 20-22 éves korig nőhet, dehááát... a korombelieknek már mind akkora van, mint a végleges állapota :'((
Ha azt mondanátok, h ne foglalkozzak ezzel, már most mondom: eddig nem is foglalkoztam ezzel, de mostmár azért nagyon zavar, mert nem tudok majd szép melltartókat hordani, sőt a szép, mellben kivágott felsőket is kerülhetem, mert csak nevetséges lennék, meg minden..... nem is beszélve arról, h mennyire szégyellem magam a strandon, főleg majd a barátom előtt.....
9: Dehogyisnem, nézd meg az ízig-vérig moden Milly c. filmet, az a 20-as évek világa, és akkor a kis mell a divat.
Férfit rengeteget ismerek, aki csak a kis mellet szereti.
8-as vagyok. Na látod ebben a válaszodban már egy nagyon picit pozitívaban látod saját magadat. Már egy kicsit javult a külső adottságaid megítélése. Nagyon jó irány. Nehogy letérj róla! Fogadd el magad ilyennek és ne törődj az olyan buta sztereotipiákkal mint például : a mell a nőiessség szimbóluma. Ezek szerint akinek nincs melle az nem nő? Nagy butaság és abszolút nem igaz. Mert természetesen az is nő. A nőiesség szimbóluma nem egy testrész hanem maga a nő, a maga teljességében. Valamint sokszor érzékenyebbek, diszkrétebbek és azt hiszem az intelligenciájuk is magassabb egy interneten nem rég olvasott tanulmány szerint mint az átlag alkatú nőké. Remélem nem sértek meg ezzel senkit, ezt olvastam. Továbbá rengeteg más adottsággal helyettesíthető a pici vagy a nem látható mell. Csinos testalkattal, szép bőrrel, szép ajkakkal, szép hajjal. szép körmökkel,szép mozgással,tartással, egyszerü sminkkel, mivel még csak 16 éves vagy. Szóval hatalmas lehetőségek vannak a kis mell okozta külsőddel kapcsolatos kellemetlen érzetedet kompenzálni. Azt pedig hogy nincs olyan az ellenkező nem képviselői között akinek tetszene a kis mell azt határozottan cáfolom. Van! És ez olyan biztos mint az hogy most a gyakorikérdések oldalán ezt a választ olvasod. Semmi okod a szomorkodásra a testi adottságaid miatt!
És hidd el az a kis semmike nem soká egy szép valamike lesz!
Még csak 16 éves vagy :) rengeteget fog változni a tested. Bár a cicik kérdésében anyukádat, nagymamáidat tudod alapul venni, valószínűleg hozzájuk hasonló méreted lesz.
Nekem is pici mellem van (jószándékkal 70/B, 18 éves vagyok, valszeg nem fog nőni), tudom milyen érzés. Azok a fiúk, akik szerint a kicsike mell nem lehet nőies nagyon gyerekek még.
14: köszi, h őszinte voltál, mivel amit írsz, az igaz nem csak rád, hanem másokra is, ezért nincs okom megsértődni
15: köszönöm ^.^ igyekszem bárhogy is elfogadni magam, de azért remélem, h úgy lesz nekem is, ahogy a #14-es válaszoló írta, h egyszercsak látványosan megnő. Bárhogy is lehetek így is szép, vagy jólöltözött, jólábú....mittudomén.. azért még reménykedek :D
16: a 70B az nem is olyan kicsi. A 'B' kosár az az átlag, persze talán a 'C' a legszebb, meg a legbejövősebb a fiúknak is, de a 'B'-t azt én már nem sorolnám a kicsik közé. Nekem ha 'B'-s lenne, akkor már örülnék, nem rágódnék ezen, 'B' kosárból már rengeteg szép melltartót találni a boltokban, az már mell. Nekem 'A' van. Sőt némelyik 'A'-s még nagy is rám :(
Jó kis beszélgetést indítottam ezzel a kérdéssel xD
Amugy #16-osnak még annyit, h anyukámnak, nagymamáimnak egyáltalán nincs kicsi melle. Mindenkinek B-C-D, a nővéremnek is már 'B'-s, pedig csak 17 lesz ő is. Senkinek nincs ilyen kicsi a családban. Ahogy senki nem küzdött kamaszkorában a pattanásokkal sem, minden nőnek csak néhány volt, max egyszer-kétszer volt kozmetikusnál.... én meg jól beleestem ebbe is xD nem olyan durvák, h bőrgyógyászhoz menjek, de teljesen ellepik az arcom, főleg az orrom a miteszerek, és a homlokom is elég problémás; járhatok kb havonta a kozmetikushoz :((
Egy szó mint 100..........lehet, h örökbefogadtak? XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!