Mégis hogyan fogadja el magát egy csúnya ember?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már rám, hogy csúnya vagyok. Lányok és fiúk is. Pedig általában divatosan öltözködöm, igényes is vagyok és pattanásom csak néha van és általában csak ilyen 1-2 pici, amit alig lehet látni. Igazából nem tartom magam kifejezetten csúnyának, sokszor tök szépnek látom magam, viszont sokszor eszembe jutnak amiket mondtak és egyből megváltozik a véleményem :(
mit tegyek?
15/L
2015. ápr. 1. 14:23
21/22 A kérdező kommentje:
utolsó! szerintem biztos nem vagy olyan csúnya :)
2015. ápr. 4. 12:47
22/22 anonim válasza:
Kérdezőz, de igen. Találtam egy felvételt a keresztelőmről. Ahol tisztán hallatszik, ahogy 2 nő nevet. "Te jó ég, milyen ronda feje van! Kinek? Hol? já! Tényleg! Milyen csúnya! Nevetés. Ha már valakit csecsemő korában kinevetnek, akkor, arra milyen sors vár? Kis koromtól fogva ki vagyok közösítve. Még az anyám is rideg volt hozzám. Én tényleg nagyon csúnya vagyok! Ezt elhiheted. De neked, ha szép az arcod nem kell aggódnod. A hosszú kéz lábak? Azt kinövöd. A mellméret, változhat. És a férfiak a hosszú lábakra gerjednek. Akik meg csúfolnak, lehet csak irigyelnek. Az arc a lényeg! Nekem elhiheted. Ha az rendbe van, akkor nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!