Mégis hogyan fogadja el magát egy csúnya ember?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már rám, hogy csúnya vagyok. Lányok és fiúk is. Pedig általában divatosan öltözködöm, igényes is vagyok és pattanásom csak néha van és általában csak ilyen 1-2 pici, amit alig lehet látni. Igazából nem tartom magam kifejezetten csúnyának, sokszor tök szépnek látom magam, viszont sokszor eszembe jutnak amiket mondtak és egyből megváltozik a véleményem :(
mit tegyek?
15/L
2015. ápr. 1. 14:23
11/22 anonim válasza:
Csúnyák általában azok akik egyáltalán nem figyelnek oda magukra, elhanyagolják a testüket, elhíznak, vagy épp zsíros, töredezett hajjal járkálnak. Attól hogy pár nagypofájú beszól még nem kell komolyan venni. Normális emberek nem mondogatják a másiknak hogy "csúnya vagy". Szóval akik beszólnak neked azoknak magukkal lehet gondjuk, ettől érzik magukat nagyobbnak nálad, hogy megaláznak.
12/22 A kérdező kommentje:
vékony vagyok, de az alakom borzalmas!
hosszú a nyakam
hosszú a lábam
nagy a kezem
hosszúak az ujjaim
hosszú a karom
kicsi a mellem
popsi nuku
2015. ápr. 1. 17:01
13/22 anonim válasza:
15 évesen hova akarsz nagy melleket?
14/22 A kérdező kommentje:
nem nagyot csak KÖZEPESET! olyan is létezik ám!
2015. ápr. 1. 17:02
15/22 Gyémántlány válasza:
Azokkal az emberekkel, akik csúnyának neveznek BÁRKIT is, komoly gond van. Ha rendben lenne az értékrendjük, önbizalmuk, meg úgy a teljes egész életük, egyáltalán nem foglalkoznának más külsejével. Azért neveznek csúnyának, mert ők maguk értéktelennek érzik magukat. Látják rajtad, hogy zavar, amit mondanak, ezért csinálják. Akik ebben lelik az örömüket, ebből nyernek önbizalmat, azoknak nem érdemes a véleményükre adni. Csak szánalomra méltasd őket.
16/22 anonim válasza:
ha par ev mulva is hasonlo visszajelzeseket kapsz, gondolkodj el plasztikán szerintem.
17/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Már bocsánat, de te nem vagy normális!
2015. ápr. 2. 18:02
18/22 anonim válasza:
Mondták már pár lányra fiatal korában, hogy csúnya. Aztán modell, színész lett. Pl. Mila Jojovičova, Nicol Kiddman. De így látatlanban nehéz véleményt formálni. Egy 15 éves lány még sokat változhat. Nőiesebbé válhatsz, és utána már másképp viszonyulnak majd hozzád. Nem tudom vigasztal-e Téged, de középsuliban járt a sulinkba egy lány. Azt mondták rá lemegy a bányába és feljön a szén. Most 2 gyerek anyja. És egy magas jóképű vállalkozó felesége. Aki meg gúnyolta? Szép lány volt. Már ellvált. 1 gyerek anyja. És a szüleivel él. És nem magadat kell elfogadnod, hanem az embereknek Téged! Mert a csúnya ember se foglalkozna külsejével, ha nem gúnyolná senki se. De ha csúnya vagy sajnos ez elkerülhetetlen. És ha tényleg az vagy. Mondjuk az arcod az, akkor még számolhatsz pár pofonnal az élettől. Mert ugye a csúnya arc az egyetlen gond, amit nem fogsz kinőni. Nem foglak ámítani. Ez a valóság. Én már bejártam ezt az utat. És semmi pozitív tapasztalat. Igyekezhetsz akárhogy, ha ronda vagy sose fognak befogadni, se szeretni. Max megtűrnek páran. De mindig lesznek, akik bántani fognak. Nem gúnyolással, de sokkal aljasabb módon. Mivel a felnőttek nem gúnyolnak, hanem a hátad mögôtt áskálódnak. Ami sokkal rosszabb a gúnynál. Mert sokat árthat neked majd egy hazug pletyka. De ezt majd megtapasztalod. De ha az arcod o.k akkor még kinőheted. Vagy plasztika. Egy ismerősömnek nem voltak barátai. Csúfolták a suliba. Az anyja elvitte plasztikára. Megcsinálták az orrát, füleit. Átiratta másik suliba, és megváltozott az élete. Egy boldog felnőtt sok baráttal, férjjel. Nekem megmutatta a varrásokat. És elmondta a történetét. Ha az én anyám is így tett volna, most más életem lenne. De már késő változtatnom. Meg a sok gúnyolás bántás mély sebeket hagyott a lelkemen. Kívülről még szépülhetnék, de sose tudnák igazan szeretni. Kiölték belőlem a szeretet utolsó csíráját is. Te még fiatal vagy! Változtass! Sok sikert, kitartást hozzá!
19/22 A kérdező kommentje:
hát ahhoz már tényleg elég csúnyának kell lenni, hogy valaki a plasztikán gondolkozzon! nekem csak nagyon ritkán mondják, hogy csúnya vagyok, és akkor is az alacsony IQ-val rendelkezők! szerintem én nem vagyok csúnya! igaz idegesítő hogy hosszú a nyakam, meg nagy a kezem, viszont ezek még nem olyan dolgok, hogy az emberek tátott szájjal bámulnának az utcán!
2015. ápr. 4. 12:43
20/22 A kérdező kommentje:
és szerintem nekem szép az arcom :D főleg a szemeim
2015. ápr. 4. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!