31/37 anonim válasza:
nekem bejönnél, viszont ha hosszabb távra terveznék veled, akkor eljátszanám a személyi edző szerepét :D
-értsd: tudnál te sportosabban is kinézni :P
32/37 Nikol2323 válasza:
Vékony vagy de ha nem vagy megelégedve sportolj:)
33/37 anonim válasza:
#22 --- nem nyáladzó sz*zp*csök, csak nem mindenki isteníti a deszkát, meg a kigyúrtat
34/37 anonim válasza:
Átlagos, de nekem nem az esetem, kicsit aránytalan bocs. A nők a fehérneműt felpróbálják? Áhh. Mi férfiak szerintem sosem próbálunk boxert csak magunkhoz mérjük. Azt hittem ez alap. Ki tudja kin volt előtted. :S Ezen most meglepődtem. Bár a melltartó még valahogy okés, mert ott illeszkednie kell, de az alsót is?
35/37 anonim válasza:
Szerintem ez fürdőruha. Bugyira azt is rászokás húzni, hátha nagy, vagy kicsi lenne...
36/37 anonim válasza:
semmi baj nincs ezzel az alakkal, par kg zsírt lelehetne adni de ha nem ugyse gaz
37/37 anonim válasza:
Komolyan valakinek ez kövér?
Mi az isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!