22/37 anonim válasza:
Fura mert vékony vagy mégis ducinak tűnsz... ezt hogy hoztad össze? :D Persze nincs nagy gond vele, de azért nem 10/10 ahogy a nyáladzó kis szűz pö csök írják.
23/37 anonim válasza:
Ebben a korban még jó, mert mindenhol feszes a bőröd, ott is ahol kis háj van alatta. De ez nem lesz mindig így, 1-2 éven belül kezdj ez edzeni valamit, combra, hasra, fenékre.
24/37 anonim válasza:
Szerintem vonzó alakod van, de valószínű, hogy nem sportolsz.
Ha mozognál, akkor szuperül néznél ki!
Tegyél ki egy új képet néhány hónap aktív mozgás után.
25/37 anonim válasza:
Szerintem a kilóiddal nincs gond, inkább az alkatod az ami nem annyira szerencsés (nem az a tipikus homokóra), nyilván öltözködéssel ezt simán lehet ellensúlyozni.
27/37 anonim válasza:
Duci nem vagy inkább az alkatod szerencsétlen. Nem nagyon van derekad de az öltözködéssel ellensúlyozható. De amúgy a férfiakat ez nem nagyon érdekli, csak a lányok kritikusak. Én is hisi husi vagyok itt ott (én így látom, más szerint nem vagyok hisi husi) a barátom mégis imádja.
28/37 anonim válasza:
Aránytalan sajnos. Nincs melled, nincs derekad, vastagok a combjaid. De ez ellen nem nagyon tudsz tenni sajnos
29/37 anonim válasza:
öltözködéssel ellensúlyozható?
mi a ....
nem edzést és étrendet akartál írni?
edzéssel és étrenddel ebből az átlagos testből 1 év alatt ránézésre tökéletes alakot lehetne csinálni,mert nincsen jelentős zsírosodás.
30/37 anonim válasza:
Én röviden és tömören annyit mondok, hogy ez nekem kövérnek számít. Fogalmazzunk úgy, hogy nem az esetem. De egyébként sok mindenkinek bejön az ilyen alak, hisz láthatod is a többi hozzászólót
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!