Nagyon gaz ha ekkorak a mereteim? 15/l
154cm vagyok 43-45kg. 25-os farmer kisse nagy ram. 35-36os a labam. 75B-80B mellem van.
nagyon gaz v turheto?? utalom magamon mindent mert alacsony is vagyok a labam is kicsi es a mellem.is lehetne nagyobb
Aranyos vagy:)
Nem nem gáz. Nézd az előnyét a dolognak. Akármilyen magassarkút felvehetsz. Az alacsony lányok pedig cukik.
A melled is teljesen rendben van.
A lábad pedig nem baj hogy kicsi. Mások örülnének neki.
Ne aggódj teljesen rendben vagy.
Jaj, dehogy gáz, húgom is ekkora, de ő már 20 éves és olyan 45 kiló körül van ő is, csak ő csípőben és combban széles a lovak miatt. A lába is ekkora, 36-os.
A ciciméreted teljesen rendben van, gondolj bele, hogy festenél mondjuk D-s mérettel? Aránytalan lennél egy csöppet :D Nagy lábbal meg úgy néznél ki, mint egy nagy L betű :D
Szerintem nincs baj ezzel az összeképpel, fogadd el magad, jó vagy így.
Én is ekkora vagyok. Nekem semmi bajom a magasságommal (már!). Én 24 vagyok, fiatalabban én is utáltam, de hozzá fogsz szokni. És minden fiú aranyosnak és édesnek tart majd :)
Bár nekem az a 80-as körméret soknak tűnik a 45 kilóhoz, de biztos így van.
Koszonom szepen a valaszokat.. Kicsit megnyugodtam h nem olyan veszes az egesz "kinezetem"
#4 csak azert akkorat ott a mereteim mert fogyok es hizok folyton :) :/
Ezek csak számok.
Senki nem lesz attól szebb vagy csúnyább hogy nem 36-os lába van hanem 37-es vagy épp 160cm.
Az összhatás a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!