Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gaz ha ekkorak a...

Nagyon gaz ha ekkorak a mereteim? 15/l

Figyelt kérdés

154cm vagyok 43-45kg. 25-os farmer kisse nagy ram. 35-36os a labam. 75B-80B mellem van.

nagyon gaz v turheto?? utalom magamon mindent mert alacsony is vagyok a labam is kicsi es a mellem.is lehetne nagyobb

2015. márc. 30. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy:)

Nem nem gáz. Nézd az előnyét a dolognak. Akármilyen magassarkút felvehetsz. Az alacsony lányok pedig cukik.

A melled is teljesen rendben van.

A lábad pedig nem baj hogy kicsi. Mások örülnének neki.

Ne aggódj teljesen rendben vagy.

2015. márc. 30. 15:50
 2/7 anonim válasza:
Nekem speciel pont az esete(i)m az ilyen alacsony aprócska lányok =) 15/F
2015. márc. 30. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Jaj, dehogy gáz, húgom is ekkora, de ő már 20 éves és olyan 45 kiló körül van ő is, csak ő csípőben és combban széles a lovak miatt. A lába is ekkora, 36-os.

A ciciméreted teljesen rendben van, gondolj bele, hogy festenél mondjuk D-s mérettel? Aránytalan lennél egy csöppet :D Nagy lábbal meg úgy néznél ki, mint egy nagy L betű :D

Szerintem nincs baj ezzel az összeképpel, fogadd el magad, jó vagy így.

2015. márc. 30. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ekkora vagyok. Nekem semmi bajom a magasságommal (már!). Én 24 vagyok, fiatalabban én is utáltam, de hozzá fogsz szokni. És minden fiú aranyosnak és édesnek tart majd :)

Bár nekem az a 80-as körméret soknak tűnik a 45 kilóhoz, de biztos így van.

2015. márc. 30. 16:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.. Kicsit megnyugodtam h nem olyan veszes az egesz "kinezetem"

#4 csak azert akkorat ott a mereteim mert fogyok es hizok folyton :) :/

2015. márc. 30. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezek csak számok.

Senki nem lesz attól szebb vagy csúnyább hogy nem 36-os lába van hanem 37-es vagy épp 160cm.

Az összhatás a lényeg.

2015. márc. 30. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem ezek teljesen jó aranyok
2015. ápr. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!