Szerintetek milyenek a méreteim?
Figyelt kérdés
mell 81 derék 62 csípő 82 (162 cm,46 kg)2014. júl. 1. 11:21
1/10 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy hány éves vagy.
2/10 A kérdező kommentje:
16
2014. júl. 1. 11:47
4/10 anonim válasza:
Tökéletes... feltéve hogy sportos vagy és izom is van rajtad, nem csak csont és bőr vagy.
5/10 anonim válasza:
Ezek alapján egyenes és lapos lehetsz. 0,75 a csípő-derék arányod, ami nem valami homokóra alakra utal. Gondolom kislány vagy még.
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Honnan tudod,hogy lapos vagyok?:)) A derék-csípő arányból szerintem nem tudod eldönteni.. Amúgy edzek folyamatosan:) A fenekemet se tudod,hogy milyen..
2014. júl. 1. 16:57
7/10 anonim válasza:
Én nem a fenekedre értettem, drága lelkem. Magára az alakodra (derekad,csípőd, ilyenek),amit szemből szoktak nézni többségében. Tudod a csípő derék arány sokat elárul az alakról... De ki mondta hogy lapos vagy? Azt mondtam, LEHETSZ. Honnan az anyámból szopjam ki, hogy nézel ki,ha minimális támpontot adsz?? Csak számok alapján ne várd már el,hogy pontosan kitaláljuk hogyan nézel ki. Tegyél föl egy képet, sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek.
8/10 anonim válasza:
Ja és nővérem is edz folyamatosan, mégis deszka, mert már leszálkásította magáról azt a maradék formáját is,ami volt,szóval ezzel sem megyek messzebbre.
10/10 anonim válasza:
Eleg lapos lehetsz szerintem is. 81es mellboseg nem valami sok..
Amugy tok atlagos mereteid vannak.Semmi kulonos szerintem.
Jah es..igazad van. A valaszolo tiszta hulye hogy nem is tudja milyen a segged a megadott mereteid szerint. Total az o hibaja minden. Es szerintem is szemet mert nem mondta azt hogy te szupermegegiga csinos lehetsz. Imadom az ilyen esszeru embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!