Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Titeket visszataszit ha...

Fiuk! Titeket visszataszit ha egy lany alacsony?

Figyelt kérdés

160cm vagyok.Tudom, ez azert nem olyan eszmeletlenul alacsony, de a korulvevo emberek szinte mind magasabbak nalam legalabb 2-3cm-rel.Sokszor azt erzem, hogy a magassagom hatraltatja a fiukat.Az osztalyomban is cukkolnak vele a fiuk, egyaltalan nem komolyan, de valahonnan kellett jonnie nekik a gondolat, hogy ilyennel cikiznek.Remelem ertitek mire gondolok.

Sokan mondjak, hogy szep lany vagyok, az alakom is jo, mivel teszek is erte, megis csak az ilyen legalja talal meg.

Latom is, hogy a suliban egy fiu nez mindig, meg a baratai mindig jeleznek neki, ha jovok, megsem tesz semmit.Talan pont ezert, mert kicsi vagyok.

Oke, sok volt a mese.:)

15/l

2015. márc. 28. 19:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Akkor, ha valaki emberileg 0.Maga miatt buta, primitiv.Ezen felul mar csak hab a tortan, ha perverz, vagy szimplan ramenos.

Sorolhatnam meg, de ne tagadjuk, hogy mindannyiunk szamara vannak olyan emberek, akik visszataszitok.

2015. márc. 28. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy vannak de akkor sem szabadna ilyen stílusban beszélni senkiről... Nekem is vannak olyan emberek akik nem szimpatikusak mégsem nyilatkozom róluk ilyen stílusban, mert engem minősítene. Persze lehet, hogy a te korodban ez a menő, de egyetemre kinövöd. Meg azt is hogy hülyeségeken aggódsz (mégis kit érdekel milyen magas vagy, mintha múlna ezen bármi).
2015. márc. 28. 23:47
 13/18 A kérdező kommentje:

Meg te sem szabhatod meg mas nezopontjat.En igenis igy latom ezt, es lehet igazad van, hogy ez evekkel valtozni fog.Ez egy elegge relativ dolog, nem lehet rajta vitatkozni.

Orulok hogyha a kerdesem hulyeseg volt, mert ezzel vegulis valaszt kaptam ra.Es orulok is neki, hogy akkor valoban teljesen mindegy mekkora vagyok.

2015. márc. 29. 00:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Pluszban meg annyit hozza szeretnek tenni, hogy mivel te is realizalhattad mar hogy eppen tinedzser korban vagyok, ezaltal -akar kozhelyekkel is alatamasztva-rengeteg kerdesem van a vilag fele, raadasul meg lany is vagyok.Nem kene engem sem elitelned.
2015. márc. 29. 00:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Senkinek nem lehet megmondani hogy mi jöjjön be ez igaz, de akkor is olyat írni hogy ,,csak az ilyen legalja talal meg''.

Tini vagy és érdeklődsz nekem eddig oké, de az hogy egy tini lánnyal elnézőbbnek kéne lenni... Miért?

Ne érts félre, de a fiú is ugyan annyit ér.

Egyre unszimpatikusabb vagy már nekem is.

2015. márc. 29. 00:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Könnyű a dolgokat tinédzser korra fogni, de mielőbb tanulj meg tisztességgel beszélni más emberekkel/emberekről mert ugyanezt fogod visszakapni az élettől és annak már nem fogsz ennyire örülni.
2015. márc. 29. 00:30
 17/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar,ha alacsony.Lánynál a 160 cm nem is számít alacsonynak.Én fiú vagyok csak 165 centi,az tényleg alacsony.Fiúknál.Amúgy meg vannak ilyen emberek,akik minden ok nélkül sértegetnek és hátráltatják az embert,na ezek tényleg visszataszítóak.
2015. márc. 29. 18:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az alacsony lányok olyan cukik :D Én átlagos magasságú vagyok (180), de ha választhatnék akkor 170 alatti lány lenne a befutó. Pont most hétvégén a buliban volt dolgom egy olyan magasságúval, és olyan aranyos volt :)
2015. márc. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!