Fiuk! Titeket visszataszit ha egy lany alacsony?
160cm vagyok.Tudom, ez azert nem olyan eszmeletlenul alacsony, de a korulvevo emberek szinte mind magasabbak nalam legalabb 2-3cm-rel.Sokszor azt erzem, hogy a magassagom hatraltatja a fiukat.Az osztalyomban is cukkolnak vele a fiuk, egyaltalan nem komolyan, de valahonnan kellett jonnie nekik a gondolat, hogy ilyennel cikiznek.Remelem ertitek mire gondolok.
Sokan mondjak, hogy szep lany vagyok, az alakom is jo, mivel teszek is erte, megis csak az ilyen legalja talal meg.
Latom is, hogy a suliban egy fiu nez mindig, meg a baratai mindig jeleznek neki, ha jovok, megsem tesz semmit.Talan pont ezert, mert kicsi vagyok.
Oke, sok volt a mese.:)
15/l
Ez hülyeség.
Aranyos lehet lehetsz. A cukkolást ne vedd magadra. Nálunk mondjuk jó a társaság, de mi azzal szívatjuk egymást amivel tudjuk. (pl Osztály társam 21 éves és 169 cm fiú. Öregnek hívjuk, de nem veszi fel sőt ő is beszól másoknak. Ezek persze nem komolyak, de baráti társaságban ez elmegy)
Lányoknál az 160 csak picit alacsonyabb mint az átlag, és ha jól nézel ki inkább előny. 160cm-hez olyan magassarkút vehetsz fel amilyet akarsz. Ezt egy 175 centis lány nem teheti meg mert 10 centivel is elég magas lesz nem még 12-15-el.
Persze hogy feltűnik:)
Nálunk is van egy lány kb. 150cm de nagyon aranyos és szép is. Kis szöszi.
Akkor mégis mi alapján lehet valaki legalja?
Pénz, önértékelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!