Izmos fiúk! Mi a véleményetek erről a női alakról? Ennél izmosabb kell, hogy legyen, vagy még ez is jó?
2015. márc. 26. 21:23
11/15 anonim válasza:
en lany vagyok es hasonlo alakom van bar ha csak dietazom es ures a gyomrom rajzoodnak ilyen erosen ki a hasizmaim mint a masodik foton. pedig cardiozok,usztam,bicajoztam,futottam mar 15 eves korom ota.
Mondjuk nekem termeszetes nagy mellem van szoval az ad egy kontrasztot. De isszonyu nehez ilyen izmos testet osszehozzni. Mar ez is jo, [link]
24/L
12/15 anonim válasza:
nagyon csinos a csaj, de ennél kevésbé izmosan is tetszene egy nő. mellmérete is teljesen jó, nem szeretem a tejcsárdákat.
13/15 anonim válasza:
# 10 válaszoló
Szerintem a lapos seggnél nincs kiábrándítóbb mert ahhoz csak fel kéne állni és dolgozni érte kicsit míg a mell méretét egyáltalán nem tudom befolyásolni (legalább is én bárhogy híztam az nem nőtt).
14/15 anonim válasza:
Ez még jó,ne legyen izmosabb.
15/15 anonim válasza:
A 2. kép az nagyon rendben van. Bár a mai nők fele ennyit sem adnak magukra ilyen téren. Vagy is akiket én ismerek. Az első fotón lévők nekem nem tetszenek. Én is edzek, most kezdtem újra, de a 2.kép már elég nagy elhivatottságra vall. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!