Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy fiúnak nagyon ciki, ha...

Egy fiúnak nagyon ciki, ha nyírja a lábáról a szőrt? 16f.

Figyelt kérdés
Nagyon durván szőrös a lábam,4 cm.hosszú,sűrű,erős fekete szőr van rajta. Már többen megjegyezték,engem is nagyon zavart. Tegnap este hajnyíróval fél centisre nyírtam,a lábfejemet,lábujjaimat leborotváltam. Ma uszodába megyünk,picit izgulok,mit fognak szólni ha észreveszik. (nincs semmi meleg hajlamom)
2015. márc. 26. 05:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább vágd le! Ha borotválod gyorsabban fog nőni! És szerintem nem is szép egy fiúnál/férfinél ha csupasz a lába!
2015. márc. 26. 06:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért, a levágás és a borotválás nem ugyanaz? XD Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem az a ciki, hogy lenyírod, hanem hogy fél centisre. Az túlnőtt borosta-feeling. Vagy gyantázd le teljesen, vagy hagyd minimum egycentisre.
2015. márc. 26. 07:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nagyon sűrű,így fél centisen is elég sok.Egyébként nekem sem annyira tetszik így,azt hiszem le fogom szedni teljesen.
2015. márc. 26. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
mennyire szőrös? mert a férfiaknak alapból kell lennie szőr a lábán :D
2015. márc. 26. 11:13
 5/5 anonim válasza:

őszintén szerintem egy pasin is undorító ha olyan szőrös a lába mint valami majomnak :D

ha annyira gáz a helyzet inkább szed le teljesen

19/L

2015. ápr. 1. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!