Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha kozmetikusnal intim szortel...

Ha kozmetikusnal intim szortelenitest kerek az mennyire hatasos?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem tudni, hogy hany nap utan latszik meg a szor az intim testreszeim korul, es hogy nem pirosodik-e ki a szoruszo korulotte? Nekem ez hatalmas problemam a borotvaval...

#szőr #kozmetikus #intimszőrtelenìtés #szőrtelenìtés
2015. márc. 25. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom nyantázásra gondolsz és nem lézeres szörtelenítésre!

Gyanta után kipirosodhat a bőr,de utána bekenik neked nyugtató krémmel!

A hatás 2-3-4 hétig tartó szőr mentesség,ez egyén függő kinek mennyire nő gyorsan a szőre és milyen stádiumban lett kiszedve!

A borotvát felejtsd el,nem jó megoldás!

2015. márc. 25. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, nekem gyanta után is 5 nappal már borostás... mivel gyorsan nő a szőröm. Emellett ki is pattog és a gyantától még be is nő a szőr ami begyullad utána és hónapokig olyan marad.. Borotvától legalább szőrbenövés nincs, így inkább borotválom 2 naponta, minthogy gyantázzak hetente. Nem jobb szerintem semmivel a gyanta.
2015. márc. 25. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanaz a helyzet,mint a 2. válaszolónál,viszont én már a borotválást is abbahagytam,csak a bikinivonalat és a hasamat borotválom,a többit csak nyírom.
2015. márc. 26. 04:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, és én is kozmetikushoz járok intim gyantáztatni. :) Nekem gyantázás után 2 hétig tök sima, 2 hét után kezdenek a szőrök megjelenni. Amúgy 4 hetente járok gyantára. :)

Gyantázás után piros, de kb fél nap múlva megnyugszik a bőr, és elmúlik a pirosság is, és tökéletesen csupasz és sima lesz 2 hétig. :) A végeredmény sokkal szebb és tartósabb, mint ha borotválnám. Borotvával nekem is mindig jobban begyulladtak a tüszők.

2015. márc. 26. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!