Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúfolnak az osztálytársaim,...

Csúfolnak az osztálytársaim, hogy csúnya vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Örökké szidják a hajamat, az öltözködésemet. Volt, hogy tesi után a többi lány nem engedett ki az öltözőből és lökdöstek és közben azt kiabálták milyen csúnya vagyok. Ha rakok fel magamról facebook profilképet akkor az osztálytársaim alá írnak, hogy milyen ronda vagyok stb. Örökké azzal csesztetnek, hogy nem borotválom a lábam stb. Mit tegyek? Képet üzenetben küldök

2015. márc. 23. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
Utolsó kikérem magamnak ezt a hangnemet!!
2015. ápr. 21. 20:36
 62/65 A kérdező kommentje:
Ma leköptek és lehúzták a nadrágom az egész iskola előtt szóltam az igazgató bácsinak és azt mondta segíteni fog nekem
2015. ápr. 22. 14:13
 63/65 anonim válasza:
Szerintem is a te hozzá állásoddal van a baj. Változtass magadon, fogyj le, stb. Neked is biztos jobban esne tükörbe nézni.
2015. ápr. 26. 18:46
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok

Már eltelt egy kis idő, mióta írtam ezt a hozzászólást, és kicsit továbbgondoltam. Lehet, hogy igazad van , és valóban nem kellett volna így írnom. De csakis amiatt, mert nem vagy azon a szinten, hogy megértsd amit mondok, és csak az indulatos szavakat látod, a mögöttes tartalmat nem. Én ezt eléggé sajnálom, de hát mindegy. Máshogyan megfogalmazva, és a lényeget összegezve:

Nem gondolom hogy bármit is tettél volna az ellen, hogy ne így legyen, így nem tudlak sajnálni a helyzetedért.

A saját érdekedben remélem, hogy felfogod, hogy két választásod van. Vagy, változtatsz, és teszel azért, hogy elfogadjanak,amennyire a lehetőségeid engedik, vagy elfogadod, hogy ez a sorsod, és csendben tűrsz.

De amíg a másodikat választod,ne várd , hogy bárki sajnáljon, mert gyáva vagy.

Ezt úgy mondom, hogy voltam a helyzetedben, és átéltem ezt.

Én tettem ellene, éppen ezért nyílik ki a bicska a zsebemben a hozzád hasonlók rinyálását hallgatva. De a döntés a tiéd, csak én a helyedben számolnék a következményekkel.

2015. ápr. 27. 17:03
 65/65 anonim válasza:
Küldj képet:)
2015. jún. 15. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!