Csúfolnak az osztálytársaim, hogy csúnya vagyok mit tegyek?
Utolsó előtti vagyok
Már eltelt egy kis idő, mióta írtam ezt a hozzászólást, és kicsit továbbgondoltam. Lehet, hogy igazad van , és valóban nem kellett volna így írnom. De csakis amiatt, mert nem vagy azon a szinten, hogy megértsd amit mondok, és csak az indulatos szavakat látod, a mögöttes tartalmat nem. Én ezt eléggé sajnálom, de hát mindegy. Máshogyan megfogalmazva, és a lényeget összegezve:
Nem gondolom hogy bármit is tettél volna az ellen, hogy ne így legyen, így nem tudlak sajnálni a helyzetedért.
A saját érdekedben remélem, hogy felfogod, hogy két választásod van. Vagy, változtatsz, és teszel azért, hogy elfogadjanak,amennyire a lehetőségeid engedik, vagy elfogadod, hogy ez a sorsod, és csendben tűrsz.
De amíg a másodikat választod,ne várd , hogy bárki sajnáljon, mert gyáva vagy.
Ezt úgy mondom, hogy voltam a helyzetedben, és átéltem ezt.
Én tettem ellene, éppen ezért nyílik ki a bicska a zsebemben a hozzád hasonlók rinyálását hallgatva. De a döntés a tiéd, csak én a helyedben számolnék a következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!