Csúfolnak az osztálytársaim, hogy csúnya vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Örökké szidják a hajamat, az öltözködésemet. Volt, hogy tesi után a többi lány nem engedett ki az öltözőből és lökdöstek és közben azt kiabálták milyen csúnya vagyok. Ha rakok fel magamról facebook profilképet akkor az osztálytársaim alá írnak, hogy milyen ronda vagyok stb. Örökké azzal csesztetnek, hogy nem borotválom a lábam stb. Mit tegyek? Képet üzenetben küldök2015. márc. 23. 19:06
21/65 anonim válasza:
Ezek alapján segítek.
Borotváld a lábad.
Szedd ki a bajszod.
Vegyél francia bugyit, vagy tangát.
Mond azt hogy ittál ki tudja meg ha nem is? (egy kortyba nem fogsz belehalni ha meg is kóstolod)
Hajadat csináltasd meg
Ne menny WC-re suli időben
Kerüld el hogy sokan legyenek hirtelen
24/65 A kérdező kommentje:
A fiúk is örökké röhögnek rajtam. Ők is mindig mondják, hogy ronda vagyok meg stb.
2015. márc. 23. 20:10
25/65 A kérdező kommentje:
egyébként 7.-es vagyok
2015. márc. 23. 20:11
26/65 anonim válasza:
Lehet kicsit oda kellene figyelned magadra,mondjuk szőrtelenítened és már kevesebb okuk van cikizni...
27/65 anonim válasza:
Akkor még 1 évet kell kibírnod és mehetsz másik suliba.
Nem tudok mit mondani.
Tanulj meg sminkelni, az sokat tud javítani arcon. A hajad meg csináltasd meg.
28/65 anonim válasza:
Ha duci vagy akkor fogyózz, ha nagyon vékony vagy akkor próbálj meg egy hízni.
Többet nem tudok mondani.
30/65 A kérdező kommentje:
A gimibe se fogok borotválkozni nekem az természet ellenes és úgy kell elfogadniuk ahogy vagyok!!!
2015. márc. 23. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!