Százezredik ugyanaz a kérdés, vélemyént kérnék erre a képre?!
Szóval,tudom,hogy már rengetegen csinálták ezt,és bevallom nekem,tetszik,azaz érdekes olvasgatni a véleményeket,és engem is érdekel,hogy mit gondoltok rólam,vagyis egy darab képről :D
15 éves vagyok.
Eltűrök mindenféle kritikát :D
U.I. egy gondolat...a barátaim azt mondják,hogy szép vagyok,de én tudom,hogy nem vagyok az,és ez is egy ok,hogy ismeretlenektől várok véleményt.
[perverzek/pedofilok nem izgatnak :D ]
Helyesírásomat nézzétek el,nem vagyok magyar :]
komoly annyinak nézel? :O
pedig,januárba lettem 15,nem hazudok.
Jó hogy nem 42... Nyugi, nem nézel ki öregebbnek. Én simán el tudom képzelni, hogy 15 vagy. Keveset alszol esetleg? Mert talán a szemeden picit látszik. De lehet örökölted valakitől. MIndegy is.
Nem vagy egy tucatlány, különleges arcod van. Az pedig mindig megosztó :) Vagy nagyon tetszik valakinek vagy nagyon nem és ha olyan akkor még beszólás formájában hangoztatja is ezt. Nem kell vele foglalkozni.
De talán a félkörív szerű szemöldök helyett valami szögletesebb nem állna jobban? És talán ha vastagabbra, természetesebbre hagynád. Szerintem tompítana a hangsúlyos arcvonásaidon szebb lenne az arcod. Így is szép, de úgy szinte már tökéletes, lélegzetelállító :)))
Nyugodtan higgy a barátaidnak, nagyon szép vagy, különleges az arcod, és a hajad is gyönyörű.
Végre egy tizenéves lány akinek nem lóg a képébe a haja, és nem azokat a ruhákat hordja amiket manapság látni a tiniken...
23/L
Nekem nagyon nem tetszel...bocsi!de most őszintén...
nekem ijesztő vagy!
Az ízlések eltérőek,ez van :]
De,leirnád,hogy miért lennék ijesztő? :o
Nem bántás tényleg, de nekem csúnya vagy. :S Nem nagyon, de nálam nem tartozol bele a szép kategóriába. Attól még persze másoknak lehetsz szép, Hiszen látod milyen sokan írták, hogy az vagy. Viszont nekem akkor se tetszel.
Szerintem túl vékony a szemöldököd, és nem tetszik a hajad se. Meg az arcod se, de arról ugye nem te tehetsz, de ha a többin változtatsz biztos dob rajtad egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!