Százezredik ugyanaz a kérdés, vélemyént kérnék erre a képre?!
Figyelt kérdés
Szóval,tudom,hogy már rengetegen csinálták ezt,és bevallom nekem,tetszik,azaz érdekes olvasgatni a véleményeket,és engem is érdekel,hogy mit gondoltok rólam,vagyis egy darab képről :D
15 éves vagyok.
Eltűrök mindenféle kritikát :D
U.I. egy gondolat...a barátaim azt mondják,hogy szép vagyok,de én tudom,hogy nem vagyok az,és ez is egy ok,hogy ismeretlenektől várok véleményt.
[perverzek/pedofilok nem izgatnak :D ]
Helyesírásomat nézzétek el,nem vagyok magyar :]
2010. febr. 16. 21:38
12/53 anonim válasza:
jó az alakod, csak az arcod nem tetszik
17/F
13/53 anonim válasza:
Végre valaki aki nem csücsörít! :))
14/53 A kérdező kommentje:
:D
2010. febr. 16. 23:00
15/53 anonim válasza:
Szép vagy és nekem az arcod is tetszik:) 20/L
16/53 anonim válasza:
Szép az alakod,nagyon tetszik a hajad (bár a frufru tényleg jobb lenne) és aranyos az arcod.Szerintem szép vagy. 21/L
18/53 anonim válasza:
Nem tudom, hogy olvastad -e, de nekem az Evernight főszereplője jutott eszembe rólad:)
19/53 anonim válasza:
Átlagos vagy arcra nekem semmilyen....
20/53 anonim válasza:
a második kép borzalmas bocsi...szerintem is homloktakarás nem lenne rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!