Hogyan rögzítsek strasszkövet géllakra?
nem kell okoskodás hogy ez meg az gél lak én ne ő ne csinálja mert ez meg az bla bla...
szépen meg van csinálva a gél lakk, minden rendben tartós is, egy bajom van nem tudom úgy rögzíteni a köveket hogy szépek maradjanak és ne essenek le, sajnos mint pincér nagyon sokat mosogatok is és mindig lejön, vettem a crystail nails nél 0-ás top gélt, ha át kenem vele a kövek tetejét is, meg bármelyik átlátszóval nem csillognak szépen a kövek.. ez miért van? ha meg csak átlátszó gél lak és kőr rá le peregnek hamar... :(
Clear zselé pötty abba a strassz végül a fenyzsele.
én masterest használok. A kövek 3-4hetig mind fent maradnak és szépen csillognak.
Milyen fenyzselet hasznalsz? Fixalasmentest?
Nekem soha nem mattul be.
Visszamattítod a kész körmöt, egy pötty Easy Off Hardener Gel-be teszed a követ és meglámpázod. Ha odakötött, Easy Off Top Gel-lel körbekened a köveket és a felület többi részét.
Én ezeket az anyagokat szoktam használni, ajánlani merem neked is, mert 4-5 hetente jönnek a vendégeim és a kövek még akkor is benne vannak a lenőtt körömben. :)
moonbasa a fényzselé, és fixálni kell
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
utolsó: kipróbálom úgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!