Hogyan lehetnék olyan mindt Kim Kardashian?
Figyelt kérdés
Ő annyira szép és tökéletes kislány korom óta ismerem annyira...
Tudom hülye a kérdés :D
Lehetőleg valami normális válaszokat thx:)
2015. márc. 16. 17:07
1/7 manó1235 válasza:
Hát ahhoz elég sok műtét kellene. De amit megtehetsz és nem kerül sokba az az hogy a sminkjét el lesheted a tökéletes alapozást bronzosítást stb. És akkor már egy lépéssel előrébb vagy. :)
2/7 anonim válasza:
kim kardashian azért olyan tökéletes, mert jópár szépészeti beavatkozása, plasztikai műtéte volt... elég, ha úgy sminkelsz, mint ő.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2015. márc. 16. 19:07
4/7 anonim válasza:
nekem hasonlo alakom van bar nincs ilyen vizilomeretu fenekem csak normalis, az arcom is hasonlo de nem vagyok kreol tipus inkabb sotetbarna.
nem celom ugy kinezni elege ribi rozi kulseje van akarmennyit kolt magara
5/7 A kérdező kommentje:
dejó neked:) és tudom eléggé mű
2015. márc. 16. 20:22
6/7 A kérdező kommentje:
kimnek a feneke melle stb..nem te:D
2015. márc. 16. 20:23
7/7 anonim válasza:
Én hasonlítok rá. Test is csak kissebb seggel,kreol bőr stb. Folyton őt nézegetem a neten. Olyan szép.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!