Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy hogy nem tudom "előhozni"...

Hogy hogy nem tudom "előhozni" az arccsontomat? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Már fél éve próbálkozok a bronzosítással az arcomon,pontosan az arccsontom alá igyekszem festeni a vonalat,de csak annyi történik mintha összekoszoltam volna az arcomat. Sok lánynál látom hogyha kontúrozza az arcát,vékonyabbak tűnik. Azt mondjak hogy csináljak "hal arcot",de ugyse látszik az arccsontom. 166 centi vagyok és 55 kiló,szoval nem tudom hogy csak a vékonyabbaknak sikerülhet-e.. :/

(Kerek arcom van,ha számít)

2015. márc. 15. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
a csontos arc vagy alapvető genetikai kérdés vagy pedig szimplán azért mert vékony valaki azért csontos az arca
2015. márc. 15. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
hát azért egyáltalán nem mondanálak kövérnek, én 169 vagyok és 63, nekem sikerül kontúroznom, hal arccal is. nekem is kerek az arcom. milyen ecsettel csinálod? milyen bronzosítóval? lehet, hogy túl sötét a színe, vagy nem dolgozod el rendesen, és attól tűnik "koszosnak", nekem is van olyan bronzosítóm, ami így mutat. sok múlik ezen is. de amúgy vékonyabb koromban jobban vékonyított a plusz kontúrozás, mert alapból jobban látszott az arccsontom, volt mit kiemelni. : D
2015. márc. 15. 22:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Catrices bronzosítóm van, meg egy max factoros, az egyik matt a másikban vannak csillamok,és ilyen ferdén vágott szőrű ecsettel vinnének fel,ha sikerülne egyszer. :D
2015. márc. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!