Jön a biciklis szezon, szerintetek ez a szerelés nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 14:23
11/20 anonim válasza:
fikázzátok, közben meg telibeélveznétek a seggét:)
12/20 anonim válasza:
Szerintem gáz. Nem csak azért, mert igénytelen, hanem mert elég kényelmetlen is lehet biciklizéshez a tanga. Bár lehet hogy ezt csak én gondolom így, mivel napi 20-30 km-t biciklizek és ezért úgy kell felöltöznöm reggel, hogy ne érezzem magam rosszul egész nap a biciklin. Egy tanga tutira kiigedelne, amíg letekerem a távot, amúgy sem hordok, mert egy sima napközbeni üldögéléshez is kényelmetlennek tartom. Inkább egy testszínű varrás nélküli franciabugyit ajánlanék, kényelmes és nem látszik át a leggingsen.
13/20 anonim válasza:
Ez feldobta a napomat. :D Akármennyire igénytelen, de így képen olyan szép. Azért a publikus megjelenéseidnél hanyagold ezt a szettet.
14/20 anonim válasza:
Ha az a cél, hogy megbámulják a segged, akkor nem gáz. Amúgy az.
15/20 chuck dorisz válasza:
Szerintem baromijó. Minden lánynak ilyet kéne hordani, és nemcsak bringázáshoz. Persze megértem, ha a hölgyek fanyalognak, én sem akarnám, hogy lekörözzenek az utcán látványban.
16/20 Mandy1408 válasza:
Szerintem a biciklis napszemüveg az, ami maga a förtelem, de aki csak feltűri a gatyáját, ne akadjon be, azzal nincs baj. Persze ezek a neonszínű kezeslábasok tényleg kriminálisak.
19/20 anonim válasza:
Nemrég hatalmas felháborodást keltett, amikor valaki kijelentette, hogy bizony-bizony, a megerőszakolt nők is tettek azért, rájuk támadjanak.
Talán éppen az ilyen "szerelésre" utaltak... :)
20/20 anonim válasza:
Inkább valami más színű gatyát vegyél fel!!
Egyébként gáz,nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!